Verkooptekst schrijven – diary 45

Verkooptekst schrijven – diary 45. Deze week schreef ik de verkooptekst voor mijn huidige appartement. Verder deed ik het rustig aan.

Verkooptekst schrijven - diary 45

Verkooptekst schrijven – diary 45

Verkooptekst schrijven – diary 45. Deze week deed ik het even extra rustig aan omdat mijn lichaam me terug riep. Daarnaast schreef ik ook de verkooptekst voor mijn huidige appartement.

Dinsdag 5 februari

Verkooptekst schrijven - diary 45

Vandaag schreef ik de laatste artikelen. Ik was lekker op dreef en schreef dus flink vooruit! Dit omdat ik al het vermoeden had dat ik het rustiger aan moest gaan doen.

Verkooptekst schrijven - diary 45

Vandaag ging ik naar de huisarts omdat ik me al een tijd niet lekker voelde. Ik had echt het gevoel dat mijn hart soms zo idioot hard klopt. Dit bleek ook het geval te zijn. Met een hartslag die ver boven de 100 lag terwijl ik daar rustig aan het bureau zat, kreeg ik meteen medicijnen voorgeschreven want de arts schrok behoorlijk van mijn hartslag. Ik schrok er weer behoorlijk van dat de arts zelfs schrok en dat ik direct medicijnen kreeg. Want ik had niet verwacht dat het zó erg zou zijn.

Uiteindelijk is er bloed geprikt om andere oorzaken uit te sluiten. Het bloed was in orde dus het komt echt puur door de stress. Dus op doktersadvies moet ik ‘snel verhuizen’. Tja, zo ver was ik zelf ook al.. nu nog dat nieuwe huis vinden!

Donderdag 7 februari

Verkooptekst schrijven - diary 45

Ik kreeg een restantje Duivekater van mijn moeder, zooo lekker! Dat had ik al super lang niet gegeten.

Verkooptekst schrijven - diary 45

Ook kwam ze met deze chocoladekikker aan die ze van een collega had gekregen. Dit wordt dus in Engeland zo verkocht, met een Harry Potter gerelateerd plaatje erbij, zo grappig!

Vrijdag 8 februari

Verkooptekst schrijven - diary 45

Verder schreef ik vandaag ook eindelijk de verkooptekst voor het huidige appartement. Ik was blij dat dat nu eindelijk af is, want dat klusje schoof ik om de een of andere reden steeds voor me uit. Ik denk omdat ik het lastig vond om een begin te maken met de tekst, want de rest kwam er daarna meteen als vanzelf achteraan rollen!

Verkooptekst schrijven - diary 45

Ook had ik zin in ijs. Dus ik trakteerde mezelf op een bakje ijs die nog in de vriezer stond.

Zaterdag 9 februari

Verkooptekst schrijven - diary 45

Ik besloot om kipballetjes te maken met spinazie en rostirondjes! Echt zo’n maaltijd die al (in stukjes) in de vriezer ligt, want al deze dingen haalde ik gewoon uit de vriezer, ideaal!

Verkooptekst schrijven - diary 45

Ook haalde ik een oud fotoalbum tevoorschijn omdat ik foto’s van de foto’s wilde maken voor iemand die haar foto’s kwijt is. Wellicht niet de beste kwaliteit op die manier maar digitaal had ik ze niet meer, dus dan maar zo!

Zondag 10 februari

Verkooptekst schrijven - diary 45

Van de week had mijn moeder Spaanse kranten voor me meegenomen. Deze waren nog van oktober van onze vakantie, maar omdat ik het even rustiger aan moest doen wel een goede manier om even goed en rustig ervoor te gaan zitten.

En nee, ik begrijp lang niet elk woord wat er staat, maar wel de strekking van waar het artikel over gaat.

Hoe was jullie afgelopen week? Deden jullie het ook rustiger aan of hadden jullie het juist druk?

3 thoughts on “Verkooptekst schrijven – diary 45”

    1. Thanks! Tot nu toe doen ze goed hun werk gelukkig, wel hoofdpijn als bijwerking, maar dat is te dragen. Dus hopelijk vind ik snel een huis en kan ik weer stoppen met de medicijnen! Was wel even schrikken dit ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *