Verrassing – diary 175

Verrassing – diary 175

10 augustus 2021 0 Door Marìs

Verrassing – diary 175, is de week waarin ik een leuke verrassing ontving. Ik kreeg mijn eerste prik en kocht tevens de eerste plant voor de tuin.

Verrassing - diary 175

Verrassing – diary 175

In mijn photodiary; Verrassing – diary 175, deel ik met jullie mijn vorige week in foto’s. Die week ontving ik een verrassing, mijn eerste prik én ik kocht de eerste plant voor mijn nieuwe tuin.

Leestip: Investeren en beleggen update Juli 2021!

Maandag 2 augustus

Vandaag ontving ik als verrassing deze kaart en ballon van een vriendin en haar gezin. Om me te feliciteren met mijn moeders achternaam. Super lief!

Donderdag 5 augustus

Verrassing - diary 175

Ik ontving mijn eerste prik. Want het kon eindelijk op mijn goede achternaam. Ik ging er samen met mijn moeder heen, want ik wist niet of ik gemakkelijk terug zou kunnen rijden na afloop. Omdat je niet weet hoe je lichaam reageert. Daarna gingen we naar het tuincentrum.

Verrassing - diary 175

In het tuincentrum, waar het heerlijk rustig was, zocht ik deze plant uit als eerste plant die in de tuin gaat komen. Een Yucca.

Vrijdag 6 augustus

Verrassing - diary 175

Ik haalde mijn moeder en oma op van hun dagje uit. Daarna haalden we Chinees en aten we gezellig met zijn 3en.

Zondag 8 augustus

Verrassing - diary 175

Gisteren en vandaag was ik druk met lezen en artikelen schrijven. Ook maakte ik alvast een lijstje met tropische planten die ik in mijn tuin wil, want maandag staat er weer een bezoekje aan een kweker op het programma en koop ik hopelijk wat planten.

Leestip: Definitieve offerte voor de tuin!

Heb jij wel eens een leuke verrassing ontvangen? Ik nog nooit eerder!