Verrassing, geïsoleerd

23 juni 2019 2 Door Marìs

Verrassing, geïsoleerd! Zo denk je dat je nog geen isolatie in je huis hebt zitten, zo kom je erachter dat het er al wel zit! Yes!

Verrassing, geïsoleerd

Verrassing, geïsoleerd! Zo denk je dat je nog geen dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie hebt, want dat stond ingevuld op de vragenlijst over het huis. En zo kom je er dankzij de werklui achter dat dat er gewoon allemaal al wel zit!

Leestip: Extra inkomsten mei 2019!

Van dat soort verrassingen tijdens het klussen word ik wel heel erg blij! Vooral omdat dat gewoon dik duizenden euro’s scheelt die ik niet nog extra in mijn nieuwe huis hoef te investeren. Qua klussen/ verbouwing of hoe je het noemen wilt ga ik namelijk wel al gigantisch dik boven het budget. Want er kwamen toch klussen boven drijven die meteen aangepakt moesten worden omdat ze anders later dingen beschadigen. Dus als dat straks klaar is, zijn de grootste kosten allemaal geweest en dat is wel erg fijn.

Omdat ik al snel merkte dat het noodzakelijk was om dik boven budget te gaan heb ik extra budget vrijgemaakt. Dan hoef ik me straks alleen nog te focussen op het omlaag brengen van de hypotheeklasten/ extra lening.

Wel moet er dan nog een klein stukje geïsoleerd worden en moet er wat beplating vervangen worden, maar dat heeft geen spoed. Verder moet de tuin dan ook nog aangepakt worden, maar ook dat kan wachten. Eerst dat oerwoud maar eens verder kappen 😉 Want vergeleken met toen ik het kwam bezichtigen is het onkruid omhoog geschoten en staat nu de hele tuin vol/ hoog met troep.

Leestip: Overdracht – diary 62!

Ben jij wel eens positief verrast tijdens het klussen in je huis?