Verzakking en regenboog – diary 126

Verzakking en regenboog – diary 126

1 september 2020 2 Door Marìs

Verzakking en regenboog – diary 126. Deze week was er ineens een verzakking en een dubbele regenboog!

Verzakking en regenboog - diary 126

Verzakking en regenboog – diary 126

Verzakking en regenboog – diary 126. Ik ontdekte een verzakking in de tuin en zag een dubbele regenboog, zo mooi!

Leestip: De hele vloer moet eruit!

Dinsdag 25 augustus

Verzakking en regenboog - diary 126

Een giga verzakking in de tuin na flinke regenbuien. Zelfs zo erg dat het zand onder de tegels compleet verdwenen is en ik nu zo onder het huis kan kijken. In de kruipruimte zeg maar… dat moet dus binnenkort ook opgelost worden. Geen idee of dit kwaad kan, maar goed lijkt het me niet. Omdat er dan ook meer kou onder het huis kan komen en dat wil je nou nét niet als je richting de winter gaat! Nu maar even provisorisch ‘opgelost’.

Woensdag 26 augustus

Verzakking en regenboog - diary 126

En weer begonnen in een nieuw boek! Ik las niet zoveel deze week omdat de loodgieter ook langs kwam voor lekdetectie. Dat duurde wel een paar uur. Eerst was ik nog op mijn werk, maar later niet meer. Dus zelf kreeg ik maar de helft rechtstreeks mee. De andere helft hoorde ik later van mijn moeder.

Het komt dus niet alleen bij onze wc vandaan, maar ook bij de buren. Omdat hun badkamervloer lek is en eronder al veel water staat. Gelukkig hoef ik dit verder niet af te handelen, maar goed ook, want ik trek al dat verbouwing gedoe en dat geregel ff niet meer. Dus ik heb ‘pauze’. Wel gaan we binnenkort rondkijken voor wat dingen, maar dat is dan juist weer leuk!

Vrijdag 28 augustus

Verzakking en regenboog - diary 126

Ik stofzuigde en dweilde het huis, want dat was heel hard nodig. Zeker nadat die loodgieter met z’n maatje met hun smerige schoenen door het huis gebanjerd waren. Overal lag aarde! Waarom stampen mensen hun voeten niet gewoon even voordat ze naar binnen gaan? Zelf doe ik dat namelijk standaard als ik weet dan mijn schoenen vies zouden kunnen zijn.

Toen ik klaar was zag ik boven vanuit het raam een dubbele regenboog. Ik heb er een tijdje naar staan kijken. Gewoon omdat het wat rustgevends heeft. Ik ging pas weg toen ze weer zo goed als helemaal verdwenen waren.

Leestip: Makkelijk geld verdienen doe je zo!

Blijf jij wel eens stil staan om naar een regenboog of de wolken te kijken? Wat vindt jij rustgevend om naar te kijken?