Vlaai en The masked singer – diary 131

Vlaai en The masked singer – diary 131

29 september 2020 0 Door Marìs

Vlaai en The masked singer – diary 131. Deze week was een traktatie week en ik keek naar the masked singer.

Vlaai en The masked singer - diary 131

Vlaai en The masked singer – diary 131

Dit was de week van vlaai en The masked singer – diary 131. Ik at voor het eerst van mijn leven een brownievlaai en het tweede seizoen van the masked singer begon! Daarnaast maakte ik ook nog verse groentesoep en ik kapte het laatste stukje oerwoud van mijn tuin.

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen 9!

Woensdag 23 september

Vlaai en The masked singer - diary 131

Op het werk hadden we tijdelijk veel post, omdat er ergens iets mis was met machines. Onze locatie met 1 andere locatie in de regio, kreeg dat als enige op tijd weg en heeft niks hoeven laten staan/ opschuiven naar een andere dag. Daarom werden we getrakteerd op een gevulde koek van de bakker.

Vlaai en The masked singer - diary 131

In de middag ging ik naar de kapper en daar was de stagiaire jarig. Dus kreeg ik een stukje brownievlaai. Dat had ik nog nooit eerder gegeten, maar het was erg lekker!

Donderdag 24 september

Vlaai en The masked singer - diary 131

Vandaag kregen we een formulier waarop we moesten invullen óf en welke dagen we extra willen werken. Dus ik vulde 1 maandag in, namelijk 21 december. Dan werk ik die week 4 dagen. Dat zijn voor mij dan extra uren. Omdat de kerstperiode altijd extra zwaar is voor mijn lichaam, omdat het dan elke dag al druk is en ik dan dus al langer werk, heb ik het hierbij gelaten. De optie na 18:00 uur, is bij ons niet van toepassing.

Vrijdag 25 september

Vlaai en The masked singer - diary 131

Er was nog 1 klein stukje waar de struiken alweer torenhoog uit de grond gekomen waren en bijna bij de buren in de tuin hing. Dat wilde ik persé weg hebben voordat ik op vakantie ga (naar Overijssel), dus haalde ik dat maar meteen weg en smeet het links achterin de tuin op 1 grote hoop.

Later zag ik dat er aan de linkerkant van de tuin ook nog een struik alweer redelijk hoog aan het worden is, dus ook die moet ik binnenkort nog even een kopje kleiner maken. Ik ga dan meteen kijken welke wortelstronken van alle struiken ik uit de tuin kan scheppen. Dat zal veel tijd schelen, dan kan dat tenminste niet meer groeien!

Daarna maakte ik een grote pan groentesoep, want ik had veel trek gekregen en zo was ik meteen klaar voor het hele weekend.

Zaterdag 26 september

Vlaai en The masked singer - diary 131

Vandaag keek ik The masked singer terug, want het tweede seizoen begon vrijdagavond!

Vlaai en The masked singer - diary 131

De eerste onthulling was de vuurvogel, een erg mooi pak!

Vlaai en The masked singer - diary 131

En het was.. Willeke Alberti! Ik had het niet geraden. Wel heb ik dit jaar bij iedereen nu alle aanwijzingen genoteerd, zodat ik echt goed mee kan raden. Ook staan er al wat namen bij. Dat mee raden is te leuk om te doen!

Leestip: Waar doen ze het van?

Hebben jullie ook naar The masked singer gekeken?