Vliegtuigstoelen zijn gereserveerd

Vliegtuigstoelen zijn gereserveerd

16 augustus 2023 4 Door Marìs

De vliegtuigstoelen zijn gereserveerd! Die voor de heenreis wel te verstaan, want die konden we nu al reserveren.

Vliegtuigstoelen zijn gereserveerd

Vliegtuigstoelen zijn gereserveerd

Onze vliegtuigstoelen zijn gereserveerd, voor de heenreis! Zelf zit ik graag altijd op een van de middelste rijen met extra beenruimte, en dan ook nog eens bij het raampje. Het is natuurlijk een van de meest favoriete plekken, want iedereen wil graag wat extra beenruimte hebben. Zeker wanneer je 4,5 uur in het vliegtuig zit.

Leestip: Zo spaar jij ook 30.000 euro!

Op de datum dat we konden reserveren, kun je ook echt meteen vanaf 12 uur ’s nachts reserveren, mits je boeking verwerkt is, dus bleven wij op tot die tijd. We hadden wat tv programma’s verzameld om te kijken, zodat we makkelijker wakker konden blijven. Mijn moeder sliep die nacht bij mij, want we vinden het leuk om dit gewoon lekker samen te doen. Samen voorpret hebben is natuurlijk veel leuker dan alleen.

Het kan dus even duren voordat de reservering verwerkt is en je dus ook echt je stoel kunt boeken, dus ik heb diverse keren moeten inloggen. Zonder resultaat. Om 1:15 uur zijn we maar gaan slapen. Terwijl ik stiekem eerder op de dag en avond ook al even een poging deed. Gewoon om te kijken wat er zou gebeuren. Maar helaas niks.

Ik dacht; als ik nou op de ochtend precies inlog om de tijd dat we vliegen, wie weet telt het al wel vanaf dan, in plaats van vanaf 12 uur in de nacht. Ik sta liever vroeg op, dan dat ik laat naar bed ga. Daarom had ik ook nog even overwogen om gewoon op tijd naar bed te gaan, lekker slapen en dan rond half 12 mijn wekker te zetten om dan zodra het kon onze stoelen te reserveren. Dat doe ik ook altijd als we op vakantie gaan en in de nacht vertrekken. Dan ga ik vroeg naar bed en zet mijn wekker op een tijd dat we op tijd kunnen vertrekken. Dan heb ik toch nog lekker geslapen!

Sommige mensen maakt het wellicht niks uit, maar zelf vind ik het lekker als ik aan de rechterkant van het vliegtuig kan zitten. Dus op een van de middelste rijen mét extra beenruimte. Het liefst niet direct naast de deur, want dan mag je je tas niet onder de stoel voor je leggen maar moet hij boven je in het vak. En ook heb ik altijd het idee dat het direct naast de deur nét iets kouder is. Maar wellicht is dat gewoon suggestie.

Uiteindelijk kon ik pas de volgende dag na het zwemmen ineens inloggen. Toen waren er al allemaal stoelen gereserveerd en weg. Dus waarschijnlijk is het tijdens het zwemmen open gezet. Zo balen!!! Nu dus maar een rij zónder extra beenruimte. Dit kostte 10 euro per persoon. Het is fijn om onze stoelen nu gereserveerd te hebben. We zitten tenminste gewoon gezellig naast elkaar. Dan heb je op dat moment ook écht het gevoel dat het nu snel gaat, dat de vakantie elk moment voor de deur staat en dat het aftellen nu pas écht begonnen is. Heerlijk!

Leestip: Leuke (solo) spellen voor vakantie!

Reserveren jullie altijd van tevoren je vliegtuigstoel? Of maakt het jou niet uit waar je moet zitten?

Vliegtuigstoelen zijn gereserveerd