Voelt toch niet helemaal lekker

Voelt toch niet helemaal lekker

5 juli 2023 9 Door Marìs

Onlangs hakte ik een knoop door maar dat voelt toch niet helemaal lekker. En daarom heb ik weer iets anders besloten. Dat ga ik jullie vandaag vertellen.

Voelt toch niet helemaal lekker

Voelt toch niet helemaal lekker

Soms heb je iets besloten en denk je; het voelt toch niet helemaal lekker. Dan moet je daar iets aan doen, zodat het wel lekker voelt. Onlangs besloot ik om te stoppen met mijn tweede blog over reizen en uitjes. Vooral uit financieel oogpunt, de kosten van de verlenging betalen komt gewoon even niet uit.

Leestip: Veel schrijven!

Wel blijft mijn domein nog een tijdje doorlopen, daarom kan ik die wel gewoon aanhouden, want die was pas al automatisch verlengd. En die kosten zijn ook niet mega hoog. Gelukkig. In eerste instantie was ik dus ook niet van plan geweest om te stoppen met mijn tweede blog, maar toen de kosten voor deze blog een stuk hoger uitvielen dan verwacht én ook nog de kosten eraan zaten te komen voor mijn tweede blog, zag ik het even niet meer zitten.

Mijn advertenties waren natuurlijk een tijdje weggeweest en daarom heb ik ook met mijn tweede blog nauwelijks iets verdiend. En omdat het gewoon veel geld kost om het te kunnen voortzetten moet het wel leuk blijven. Omdat mijn hoofd zo vol zat met veel dingen had ik ook niet de zin en energie om artikelen te schrijven voor mijn tweede blog. Maar ik had er nog een heleboel in het vat zitten van mijn trip naar Maastricht.

Deze moesten nog geschreven worden, maar ik dacht toen ik eenmaal besloten had te stoppen dat er een last van mijn schouders af zou vallen. Maar niet bleek minder waar. Het voelde helemaal niet als een opluchting maar juist als; zo zonde, nu heb ik mijn best gedaan om zoveel dingen te bezoeken en naar veel restaurants te gaan en om allemaal foto’s te maken voor bij mijn artikelen en dan zou dat voor niks geweest zijn. En daarom heb ik nu weer iets anders besloten.

Offline

Feit blijft dat mijn blog rond 13 juli offline zal gaan, maar dit zal slechts tijdelijk zijn. Tegen het eind van het jaar zal mijn blog terug online komen. In eerste instantie komt er dan even niks nieuws online, zodat ik echt even een heel flinke voorraad artikelen kan schrijven.

Ik voelde me nu soms opgejaagd dat ik snel alles moest schrijven, dus dat moet ik anders gaan aanpakken. Zodat ik er geen opgejaagd gevoel meer van krijg. Het ondernemen van de uitjes en het maken van de foto’s vind ik namelijk wel erg leuk en daarom wil ik mijn tweede blog nog een kans geven.

Dit wordt anders

De planning is nu dat ik ergens in november pas weer nieuwe artikelen online zal laten komen op mijn 2e blog. De inhoud van mijn tweede blog zoals deze op 12 juli is, zal ik opslaan. Dit zodat ik deze weer kan inladen wanneer ik een hostingpakket ergens aanschaf. Dit gaat niet meer bij Versio zijn, want zij zijn gewoon veel te duur. Maar zo kan ik wel al mijn oude artikelen behouden en dus eind dit jaar gewoon weer lekker verder gaan met mijn bezigheden.

Ook zal het dan zo zijn dat ik soms even een paar weken niks op die blog ga plaatsen. Dit zodat ik weer de tijd heb om rustig nieuwe artikelen te schrijven. Want ik wil niet meer dat dat ten koste gaat van deze blog die jullie nu lezen. Ik voelde me soms opgejaagd doordat ik ook voor deze blog artikelen moest schrijven maar ook voor mijn andere blog. Dan wist ik even niet waar ik de tijd vandaan moest halen om alles voor elkaar te krijgen zoals ik het wilde.

Dus heel soms zal er op deze blog even een weekje niks nieuws online komen, puur zodat ik in die dan aan mijn andere blog kan werken. Maar dat zal op zijn vroegst pas ergens eind dit jaar gebeuren. En ik zal op dat moment gaan kijken hoe me dat bevalt. Of dat een fijnere combinatie is.

Rondreis

Want ik heb natuurlijk nog een hele mooie rondreis op de Canarische eilanden in de planning staan voor over een paar jaar waar ik graag over wil schrijven. Dit is wat ik op dit moment besloten heb. Mocht het nou in de toekomst toch weer veranderen, dan laat ik het jullie uiteraard weten. Want ik deel gewoon mijn gedachtes hierover met jullie, zodat jullie op de hoogte zijn van wat er allemaal door mijn hoofd heen gaat.

Ik merk dat ik vooral in de klem kom als ik héél veel artikelen heb die nog geschreven moeten worden, zoals na een vakantie of tripje. Wellicht werkt het voor mij dan dus beter om tijdens dat tripje of die vakantie alvast wat te schrijven, maar dat ga ik dit najaar uitproberen. Op deze manier wil ik het dan nog 1 jaar proberen, als ik het dan nog niks vind, stop ik er als nog mee.

Leestip: De knoop is doorgehakt!

Voel jij je weleens overweldigd door alles wat je nog moet doen waardoor je het een met het ander verwaarloosd? Wat doe je daar dan aan?

Voelt toch niet helemaal lekker