Volproppen – diary 53

Volproppen – diary 53. Ik werd gek van dat wachten en dus besloot ik deze week vol te proppen zodat hij sneller voorbij zou gaan.

Volproppen - diary 53

Volproppen – diary 53

Volproppen – diary 53. Deze week zou er qua huis niks gebeuren. Aangezien de aankoopmakelaar nogal traag is elke keer. Achteraf bleek mijn voorgevoel ook te kloppen. Dus besloot ik mijn week vol te proppen zodat het sneller voorbij zou gaan. Want ik háát wachten.

Leestip: Topweek! – Diary 52

Maandag 1 april

Volproppen - diary 53

Het was 1 april en ik voelde me ook flink in de maling genomen! Ik pakte de laatste paas fondantkoek uit de verpakking, maar deze had geen vulling! Dat viel ff tegen!

Dinsdag 2 april

Volproppen - diary 53

Vandaag liet ik mijn wenkbrauwen verven en ik ging het centrum in. Ik wilde plakviltjes halen bij een plaatselijk eurowinkeltje en vond meteen ook deze boekjes! Ik was al zó lang op zoek naar zulke notitieboekjes en nu vond ik ze eindelijk weer!

Ik nam er meteen 3 voor mezelf mee en 2 voor m’n moeder, want zij zocht ze ook. Ideaal voor op vakantie! Aan de ene kant het dagverslag aan de andere kant de uitgaven!

Volproppen - diary 53

Ook las ik in het Suzanne Vermeer boek die m’n moeder uitgekozen had bij inleveren van haar boekenbon. Heerlijk ontspannend!

Woensdag 3 april

Volproppen - diary 53

Ik ging naar de kapper in mijn oude woonplaats. In mijn huidige woonplaats ben ik nooit echt tevreden geweest over het resultaat dus dan maar een eindje rijden en weer terug naar de kapper waar ik wel altijd tevreden was. Ik ben er wel klaar mee om elke keer weer alles uit te moeten leggen van hoe ik het wil en dat ze het dan nog niet snappen. Zo moeilijk is het niet!

In mijn theezakje zat deze vraag! Nou ik weet het wel! Mensen met een laag inkomen veel meer ontzien wat belasting en lasten betreft! Zeker degenen die in een zelfde soort situatie zitten als ik. En jullie?

Daarna ging ik nog op visite bij een vriendin van m’n moeder die daar ook woont. Altijd gezellig! Zo vloog de dag helemaal om!

Donderdag 4 april

Volproppen - diary 53

Even een dagje niks. Even tot rust komen. Ik heb lekker tv zitten kijken. Inmiddels had ik flink wat terug te kijken. En lekker veel zitten lezen vandaag.

Tot slot sloot ik de dag nog af met een cornetto ijsje!

Vrijdag 5 april

Volproppen - diary 53

Eigenlijk wilde ik basic shirtjes halen bij een winkel waar ik ze altijd haal, maar die hadden ze ineens niet meer. Ik was dus weer snel thuis vanuit het centrum en besloot om te gaan schoonmaken! Was hard nodig want er lag weer een berg stof overal en ik nieste weer flink.

Als er iets is waar ik een bloedhekel aan heb is het dit wel! Zo nutteloos! Je maakt het schoon en de dag erna ligt er weer stof net of er niks gebeurt is. Vreselijk!!

Zaterdag 6 april

Volproppen - diary 53

Ik zocht via google op hoe je een Spaans adres op de enveloppe schrijft, want ik wilde een van m’n vriendinnen een kaart sturen voor haar verjaardag. Toch gek dat ze die enveloppen zo vol schrijven! Dan zijn Nederlandse adressen een stuk makkelijker!

Zondag 7 april

Volproppen - diary 53

Ik las weer een stuk verder in mijn boek maar probeerde zo min mogelijk te lezen zodat ik maandag of dinsdag ook nog wat te lezen heb!

Volproppen - diary 53

En tot slot sloot ik de avond af met tv kijken en in de reclames sudoku maken. Toen de tv afgelopen was maakte ik mijn sudoku af en ging naar bed.

Leestip: Zo kun jij ook 30.000 euro sparen!

Voor mijn doen was dit een erg volle week met bijna elke dag wat. En ik was dus ook enorm moe het weekend.

Proppen jullie je week ook wel eens vol als je wilt dat hij snel voorbij gaat?

3 Replies to “Volproppen – diary 53”

  1. Mijn weken zijn bijna altijd vol 😉 maar dat heb je met een gezin.

    Ben je ook al voorbereid op de bezichtigingen van jullie huis? Vond ik altijd veel werk. Alles netjes en leeg hebben en schoon.

    1. Ja een gezin is altijd druk idd. Dat zie ik wel aan een vriendin van mij, ze doet 1 dag in de week vrijwilligerswerk, werkt verder niet (want haar man verdient meer dan genoeg). En is er dan helemaal voor haar gezin. Maar ze heeft bijna nooit tijd om af te spreken, wat we allemaal doet op een dag geen idee, maar ze is altijd druk! haha.
      Wij hadden kijkdagen gepland voor bezichtigingen. Scheelt een hoop en zo hoef je ook niet steeds het huis uit en elke keer opnieuw opruimen en schoonmaken, want ik kan me voorstellen dat dat heel stressvol is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *