Voorbereiding nieuwe blog – diary 168

Voorbereiding nieuwe blog – diary 168

15 juni 2021 0 Door Marìs

Voorbereiding nieuwe blog – diary 168. Deze week was ik volop bezig met zoeken naar een domeinnaam voor mijn nieuwe blog, het was heerlijk weer én ik las natuurlijk weer wat boeken uit.

Voorbereiding nieuwe blog - diary 168

Voorbereiding nieuwe blog – diary 168

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Voorbereiding nieuwe blog – diary 168. Ook deze week was het weer heerlijk weer! Ik probeerde een foto van de gedeeltelijke zonsverduistering te maken, maar dat lukte niet echt, want je zag er niks van! Ook was ik druk bezig met wat simpele dingen voor mijn nieuwe blog te regelen, zoals de domeinnaam reserveren en social media kanalen die ik ervoor wil gebruiken. De rest lees je onder mijn foto’s!

Leestip: Hoe lang duurt een achternaamwijziging?!

Maandag 7 juni

Voorbereiding nieuwe blog - diary 168

Vandaag ging ik hard aan de slag met het maken van diverse artikelen. Ik schreef ze en plande ze in. Ik begin de ochtend altijd met werken vanuit bed, dan kan ik al lekker opschieten. Ontbijten doe ik dan in bed met een youtube video, en als het op is ga ik naar beneden.

Ook belde ik met Justis om te informeren waarom het zo lang duurt tot het koninklijk besluit komt. Dat blijkt dus minimaal 10(!!!) weken te duren. Idioot lang. Die van mij kan pas vanaf 9 juli komen.

Dinsdag 8 juni

Voorbereiding nieuwe blog - diary 168

Ik ging weer druk op zoek naar domeinnamen voor mijn nieuwe blog. Dit is er ook eentje die steeds terug blijft komen in mijn hoofd. Dus ik checkte als ik met domeinnamen bezig was steeds of deze nog vrij was.

Woensdag 10 juni

Het is alweer bloedheet op het werk. Dus heeft iedereen weer een ventilator mee. Zo blij dat ik deze vorig jaar gekocht heb!! Het is veel fijner werken met wat verkoeling. Zonder ventilator word ik soms helemaal niet lekker door de benauwdheid op het werk. Net of je flauw gaat vallen. Mijn hart slaat ervan op hol ook, dus dit is van grote waarde! Het is zijn geld (10 euro, Hema) meer dan waard geweest.

Ook belde ik de GGD vandaag op om te vragen of ik nu al een vaccinatie afspraak op mijn nieuwe achternaam kon maken. Helaas is dat niet mogelijk, want ik moet het bsn nummer doorgeven en daar zit nu nog mijn oude achternaam aan gekoppeld, dat kunnen zij niet aanpassen. Aangezien ik daar niks meer mee te maken wil hebben, niet wil horen, zien e.d, moet ik dus wachten tot de overheid mijn gegevens heeft aangepast. Wat dus pas na 9 juli gebeurt. Wel balen, maar het is niet anders. Ik tel alvast af! Die paar weken wachten kunnen er dan ook nog wel bij.

Donderdag 11 juni

Wat een heerlijk weer! Hier probeerde ik op het hoogtepunt van de zonsverduistering (17% verduistering) een foto te maken, maar er was niks op te zien, jammer! Maar als nog een mooie foto!

Zaterdag 13 juni

Voorbereiding nieuwe blog - diary 168

Zo zag mijn zaterdag eruit. Laptop en boek bij de hand en de folders die net gekomen waren door kijken. Van het plastic maak ik altijd zo’n bolletje, dan komt het ook niet ineens de prullenbak uit zetten als je daarna de deksel weer open doet. Want daar ben ik wel eens van geschrokken!

Zondag 14 juni

Voorbereiding nieuwe blog - diary 168

Vandaag zocht ik naar nog meer domeinnamen, maar ik kon niks anders leuks bedenken wat vrij was, dus koos ik voor reis met mij mee punt nl. Dat klinkt wel gezellig! Ik reserveerde dit domein en maakte alvast een instagram account aan, een gmail adres en natuurlijk ook Pinterest met deze naam. Dan zijn alle praktische dingen alvast geregeld. De rest komt dan later weer, als ik weer even wat tijd heb. Ik doe dit gewoon lekker rustig aan, stap voor stap, want er is geen haast bij. Op Instagram plaats ik nu gewoon alvast foto’s om volgers te krijgen, zodra mijn blog dan de lucht in is, zullen de bezoekers wellicht ook wat sneller gaan komen. Het is dus geen hele korte blognaam geworden, maar wel makkelijk te onthouden!

Leestip: Een derde blog!

Ken jij nog leuke reisblogs voor mij (alleen Nederlandse!) om te volgen?