Vooruit – diary 74

Vooruit – diary 74. Deze week ben ik weer een stapje verder vooruit gekomen in huis. Er zijn belangrijke dingen gedaan die veel tijd in beslag namen, dus ik ben blij dat dat gebeurt is.

Vooruit - diary 74

Vooruit – diary 74

Vooruit – diary 74. Deze week zijn er belangrijke dingen gedaan in huis. Dus ik ben happy! Het nam veel tijd in beslag, maar moest wel gebeuren. Je leest uitgebreid waar ik het over heb.

Leestip: Afgetimmerd en leeg – diary 73!

Maandag 26 augustus

Vooruit - diary 74

Dit waren de kleuren voor de gewone dorpels die standaard waren en waaruit ik kon kiezen. Antraciet was de favoriet! Maar toch trekt natuursteen me meer aan, in plaats van deze losse tegeltjes. Een geheel staat net even wat mooier en strakker.

Vooruit - diary 74

Ook legde ik mijn 2e plank in het keukenkastje die vorige week binnen kwam. En dus kon ik deze eindelijk een beetje gaan inrichten. Nog niet alles staat op de plek waar ik het wil hebben, maar dat komt pas als de héle keuken klaar is. En dat gebeurt pas als het kozijn van de keuken vervangen is.

Dinsdag 27 augustus

Vooruit - diary 74

Dit was hard nodig! Wat een hitte weer! Dan merk je pas echt dat zonder gordijnen zitten gewoon echt niet prettig is. Dan komt de hitte volop je huis in. Ik verheug me echt op het moment dat ik de rolluiken krijg! Want voordat ik gordijnen op kan hangen, dat duurt nog wel wat langer. Die heb ik nu alleen in mijn slaapkamer hangen zodat ik in het donker kan slapen, ook als het buiten wel nog licht is ’s avonds. Hoewel het nu wel weer steeds vroeger donker begint te worden. Je merkt dat de herfst weer in aantocht is!

Woensdag 28 augustus

Vooruit - diary 74

Even lekker een tosti gemaakt voor mezelf als lunch. Boek erbij! (Die inmiddels uit is) en dat was even fijn ontspannen zo. Daar was ik wel echt aan toe.

Vrijdag 30 augustus

Vooruit - diary 74

Vandaag deed ik boodschappen en kocht ik deze lemon cheesecake. Normaal 3,50 maar nu dus 35% goedkoper omdat hij vandaag op moest. Ik wilde hem al een tijdje proberen, dus dat kwam goed uit!

Eentje nam ik vandaag tussen de middag en de andere nam ik zaterdag mee naar mijn oma als helft van mijn lunch. En ja hij was nog gewoon goed, lekker ook trouwens! Cheesecake blijft langer goed dan gewoon gebak gelukkig! Dus dat kon makkelijk.

Zaterdag 31 augustus

Vooruit - diary 74

En vandaag werd er weer hard gewerkt in huis! De electriciëns gingen in de badkamer aan de slag om de electra aan te leggen en een aardenet, want dat is tegenwoordig verplicht. Als er dan water bij mocht komen, dan wordt de stroom automatisch uitgeschakeld zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Wel zo veilig!

Vooruit - diary 74

Ook werd de dakkapel gerepareerd vandaag! Tussendoor werd ook de onderkant van de keuken afgemaakt met zijwandjes en de vaatwasser werd aangesloten! Na hem 1x leeg gedraaid te laten hebben, heb ik hem meteen gevuld om alles even écht goed schoon te laten worden. Heerlijk! Scheelt weer een hoop tijdverspilling, want als ik moet afwassen wordt het gewoon nooit goed schoon. Ik blijf dan boenen, wat een rotklus!

Het voelt nu echt alsof ik vakantie heb, heerlijk! Nu de badkamer nog af en dan is er weer een belangrijk punt af wat voor meer rust gaat zorgen. En wat mij een hoop tijd bespaard, omdat ik dan weer thuis kan douchen en wassen! Daar verheug ik mij nu al op!

Vooruit - diary 74

Gisteren deed ik een bestelling bij bol, want ik bestelde een duracell oplader voor mijn moeder omdat die van haar stuk is, daarvoor maakte ze geld over naar mij.

Verder bestelde ik ook dit cadeautje voor de dochter van een vriendin die pas 3 geworden is. En waar ik binnenkort nog even langs ga, want ook die vriendin en haar man zijn jarig geweest.

Vooruit - diary 74

Tot slot bestelde ik ook 2 nieuwe boeken van Suzanne Vermeer. Aangezien ik de vorige uit had. En ik merk wel echt heel erg dat ik dit nu gewoon even nodig heb om te ontspannen met een boek. Daarom bestelde ik er meteen 2. Dan kan ik voorlopig weer vooruit. Ik vind deze boeken toch altijd het lekkerste weg lezen.

Ik probeer nu heel bewust wat kleine rustmomentjes te pakken zo door de week heen, want op het werk wordt het weer een stuk drukker en de drukte van de verbouwing is ook nog volop aanwezig. Mijn hoofd draait overuren. Dus ik hoop dat we de verbouwing de komende maand, of anders in oktober een beetje kunnen afronden. Maar eens zien of dat haalbaar is! Ik begin het einde nu toch wel een beetje te zien van alles wat nog moet gebeuren. Het meeste werk zit erop denk ik zo! Maar toch zullen ze nog wel enige weken bezig zijn, want ze zijn er lang niet elke dag omdat ze zelf giga druk zijn.

Leestip: Zo verdien ik extra geld voor mijn verbouwing!

Hoe pak jij je rustmomentjes door de week heen?

5 thoughts on “Vooruit – diary 74”

    1. Daarop is nu eerst een dekvloer gestort. Wel een soort beton, zandcement was de naam geloof ik. Dat hebben ze helemaal recht gestreken. Moet 4 dagen drogen en dan gaan ze eerst de muren tegelen en later de vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *