Vrij en verjaardag – diary 81

Vrij en verjaardag – diary 81. Deze week was ik even lekker een weekje vrij en ik was jarig! Daarnaast werd ook de badkamer afgemaakt.

vrij en verjaardag - diary 81

Vrij en verjaardag – diary 81

Vrij en verjaardag – diary 81. Deze week was ik lekker een weekje vrij. Ik werkte veel aan artikelen voor mijn blog, de badkamer werd afgemaakt en ik was jarig dus ontving aan aantal keer visite. En ik bezocht de musical Anastasia.

Leestip: Badkamer bijna af – diary 80!

Dinsdag 15 oktober

Vrij en verjaardag - diary 81

Ik was al ver in mijn laatste boek, ik las hem dan ook helemaal uit. Helaas heb ik geen nieuwe boeken meer liggen. Behalve een paar Spaanse boeken en natuurlijk staat er nog wat op mijn e-reader.

Woensdag 16 oktober

Vrij en verjaardag - diary 81

Vandaag werd de badkamer afgemaakt. De loodgieter deed de laatste dingen en de tegels rond het badkamerraam werden gevoegd. Het rooster werd geplaatst bij de douche en zo nog wat kleine dingen.

De volgende dag maakte ik het hele huis schoon. Overal stofzuide en dweilde ik. Dus zo werd het huis eindelijk weer helemaal netjes en kon ik mijn verjaardagbezoek ontvangen.

Vrijdag 18 oktober

Vrij en verjaardag - diary 81

In de ochtend haalden we eerst het gebak op en daarna kwam mijn oma gezellig op verjaarsvisite.

En van mijn werk was er ook nog een soort verjaardagcadeau, want mijn loonstrook stond online! Die downloadde ik dus meteen zodat ik kon kijken hoeveel het was en hoe ik mijn geld ga verdelen.

vrij en verjaardag - diary 81

Eind van de middag vertrokken we met de trein naar Den Haag. Avondeten deden we op het station.

Vrij en verjaardag - diary 81

In de avond gingen we naar de musical Anastasia waar we mooie plekken hadden op rij 13.

Vrij en verjaardag - diary 81

Het was een hele mooie voorstelling en we hebben er allebei van genoten! Het verhaal werd mooi overgebracht en de zang en dans waren ook top. Ik zat helemaal in het verhaal. Vroeger als ik de disney videoband keek van Anastasia had ik dat ook altijd. Vooral wanneer ze ‘terug naar thuis’ zingt, zoals het nr in de musical heet. Maar ook bij het liedje wat ze met haar oma zingt, deze komt steeds weer terug in de voorstelling.

Dat gaat over in een ander land (in haar geval Frankrijk) opnieuw beginnen, dat dat altijd eng is. En dat ze hoopt (weer) familie te hebben/ krijgen. Dat raakt mij en zet mij weer extra aan het denken.

Vrij en verjaardag - diary 81

De voorstelling was afgelopen rond kwart voor 11/ 10 voor 11. Dus toen maakte ik natuurlijk nog even een foto van het theater in het donker! Dat ziet er altijd zo mooi uit. Pas midden in de nacht waren we weer thuis, want onze trein reed nét voor onze neus weg waardoor we idioot lang op de volgende moesten wachten.

Zaterdag 19 oktober

Vrij en verjaardag - diary 81

Overdag had ik familie op visite die voor mijn verjaardag kwamen. Dat was erg gezellig.

Er was nog gebak over, dus in de avond keek ik nog een tv programma terug en genoot ik van mijn gebakje!

Zondag 20 oktober

Vrij en verjaardag - diary 81

Zondag had ik gezellig vrienden op visite en kreeg ik celebrations, een leuke verjaardagkaart en geld. Tot slot telde ik eind van de dag mijn verjaardaggeld op, zodat ik wist hoeveel ik mijn minstand omlaag kan brengen. Hoe lager hoe beter!

Leestip: Hoe groot is de financiële schade?

Hoe vieren jullie je verjaardag het liefst? Of wat doe je het liefste op die dag?

3 thoughts on “Vrij en verjaardag – diary 81”

    1. Ja het blijft toch het lekkerste om gewoon een echt boek in je handen te houden vind ik. Maar dan niet van die hele grote dikke want dat vind ik niet lekker vasthouden 😛
      Nee ik heb zo weinig inkomsten dat ik dat zonde vind van mijn geld. En momenteel kan ik wel bieb-boeken lenen via het abonnement van de vriend van mijn moeder. Dan hoef ik niks te betalen. Dan geef ik gewoon mijn lijstje aan mijn moeder mee en geeft zij het weer door aan haar vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *