Waar heb jij extra geld voor over?

Waar heb jij extra geld voor over?

12 maart 2021 10 Door Marìs

Nu we zoveel niet kunnen doen vraag ik mij af; waar heb jij extra geld voor over? Als het nu zou kunnen doen op de oude normale manier?

Waar heb jij extra geld voor over?

Waar heb jij extra geld voor over, als het nu zou kunnen op de oude normale manier, zonder risico’s? Nu we al zo lang zonder bepaalde activiteiten of bezigheden moeten, waar zou jij nu extra geld voor over hebben?

Leestip: Jouw ideale bedrag om te beleggen!

Zou jij bijvoorbeeld zeggen (reken even dat de kappers nog dicht zijn) dat je extra geld over zou hebben om geknipt te worden? Om lekker ouderwets te winkelen? Of juist om het leven eens flink te vieren op een vakantie naar keuze. Of misschien juist eindelijk weer eens naar het theater om even lekker mee te zingen met die ene musical of te lachen om die ene cabaretier.

Ik denk dat we allemaal wel dingen hebben waarvan we denken; ohh als dat nu eens zou kunnen! Bij mij op nummer 1 staat gewoon knuffelen, en dan als eerste mijn oma. Met vlak daarna mijn Canarische vriendinnen. Ik zou zó graag weer als vanouds die mensen plat willen knuffelen. Maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben.

Ook zou ik het heerlijk vinden om weer lekker naar het theater te kunnen, even een avondje alles vergeten en genieten. Of gewoon normaal de bibliotheek binnen lopen om mijn gereserveerde boeken op te halen. Zonder al die gekke regels. Ook zou ik best wel weer graag eens uit eten willen, maar meer omdat we dat altijd met een gezellige groep mensen doen (moeder, oma en soms ook tante erbij). Vroeger gingen we wel eens lopen in het bos en dan kwam je uit bij een restaurantje. Daar gingen we dan na afloop vaak wat eten. Het is niet iets wat ik als eerste zou doen, maar wel iets wat ik heel leuk zou vinden als het weer zonder risico kan.

Er is eigenlijk voor mij maar 1 ding waar ik extra geld voor over heb, en wellicht kunnen jullie dat al wel raden. Maar dat is mijn Canarische vriendinnen weer kunnen zien. Zoals nu besproken gebeurt dat pas in 2023 weer, maar dan wel 4 weken in plaats van 3 weken. Mijn moeder en ik hebben besloten dat we wat tijd in te halen hebben, omdat we in 2018 voor het laatst geweest zijn.

Omdat we dit jaar/ volgend jaar de tuin en zonnepanelen gaan laten plaatsen, komt dat jaar niet goed uit voor een vakantie naar het buitenland ivm de kosten. Maar 2023 leent zich daar wel prima voor. En ik verwacht ook dat er dan inmiddels een rare regels meer gelden. Maar dit is iets waar wij beiden extra geld voor over hebben. Even ter vergelijking. 4 weken vergeleken met 3 weken, kost qua reissom 265 euro extra p.p.

Leestip: Wat wil jij anders zien?!

Stel je zou wat extra geld betalen, waardoor er geen gezondheidsrisico’s zijn, wat zou jij nu dan het liefste willen?