Waar zijn de dagboeken?

Waar zijn de dagboeken?

14 februari 2023 0 Door Marìs

Recent kreeg ik de vraag; waar zijn de fotodagboeken? Ik heb ze inderdaad al eventjes niet meer geplaatst en daar zal ik vandaag wat meer over vertellen.

Waar zijn de dagboeken

Waar zijn de dagboeken?

Vandaag beantwoord ik de vraag; waar zijn de dagboeken? Want die heb ik al eventjes niet meer geplaatst. Het leuke is er voor mij een beetje af, om verplicht elke week van meerdere dingen foto’s te moeten maken. Vaak vergeet ik het gewoon en maak ik achteraf nog wat foto’s die ik dan eigenlijk helemaal niet zo leuk of mooi vind, maar die dan gewoon echt alleen ter opvulling van het artikel dienen. Zo raakte de sleur er een beetje in voor mij.

Leestip: Makkelijk geld verdienen, online!

Daarom besloot ik om ze even niet meer te plaatsen. Ook om eens te kijken of er mensen zijn die het überhaupt zouden missen. Wel vind ik het leuk om jullie ook van mijn persoonlijke leven op de hoogte te blijven houden, dus dat blijf ik ook gewoon doen! Maar dan in een andere vorm.

Af en toe zal ik wat persoonlijke artikelen plaatsen om te vertellen (en met gewoon 1 foto) te laten zien wat mij bezig houdt. De uitzonderingen zijn dan natuurlijk wanneer er weer klussen gedaan zijn, dan ga ik gewoon 1 artikel plaatsen met diverse foto’s erin. En ook mijn vakanties zullen een uitzondering zijn, omdat ik het gewoon heel leuk vind om daar meer over te delen.

De uitzonderingen

Wat betreft mijn vakanties ben ik er nog niet helemaal uit hoe ik het ga doen. Voor nu heb ik in mijn hoofd om op deze blog alleen over het financiële plaatje van mijn vakantie een artikel te plaatsen en voor de echte verslagen, jullie door te verwijzen naar mijn andere blog; reismetmijmee.nl
Die blog gaat ten slotte over vakanties en uitjes en diverse soorten reviews.

Wellicht is het handig voor de mensen die vooral op deze site van mij kijken, dat ik eens in de zoveel tijd, wellicht eens in de week, een link plaats, zodat jullie door kunnen klikken naar mijn meeste recent geplaatste artikel op mijn andere blog. Dan blijf je toch in zijn geheel op de hoogte. Of jullie dan doorklikken is aan jullie 😉

Even tussendoor over de ontbrekende advertenties op mijn blog. Dit wordt nu financieel voor mij zo vervelend, dat ze snel terug moeten komen. Binnenkort (in maart en mei) kan ik mijn beide blogs nog 1x met een jaar verlengen, want dat geld zit in mijn online potje, maar verder zit er geen rek meer in. Als er niet heel snel een oplossing komt, zal ik niet met bloggen door kunnen gaan. Dat wil ik absoluut niet, dus als je iemand met juridische kennis kent, of iemand die weet wat de eisen van Google zijn wat betreft privacy- en cookiebeleid en die mij wil helpen, dan hoor ik het HEEL graag!!! En nu terug naar het artikel.

Een lang verhaal kort; ik haalde dus gewoon zelf niet meer zoveel plezier uit de wekelijkse fotodagboeken. Het neemt ook veel ruimte in beslag door de vele foto’s in dat artikel, dus ik vind dit wel een mooie oplossing! De oude dagboeken heb ik verwijderd, omdat dat veel opslagruimte op mijn blog scheelt. Zo hoef ik minder snel een groter hosting pakket aan te schaffen. Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken!

Leestip: Favoriete producten februari 2023!

Wanneer stopte jij voor het laatst met iets waar je eigenlijk niet meer zoveel plezier in had?

Waar zijn de dagboeken