Wat doe ik nu allemaal met sparen 10

Wat doe ik nu allemaal met sparen 10

25 oktober 2020 3 Door Marìs

Wat doe ik nu allemaal met sparen 10, dat vertel ik vandaag. Ik zal jullie weer vertellen waar ik mee bezig ben op het gebied van sparen, wat ik wil bereiken. Sinds deze maand heb ik weer een nieuw hoofddoel.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 10

Wat doe ik nu allemaal met sparen 10

Wat doe ik nu allemaal met sparen 10 is wat ik jullie vandaag ga vertellen. Mijn focus lag afgelopen maand vooral op het vullen van mijn bufferrekening, maar daarnaast vulde ik ook een andere rekening alweer een stukje aan! Deze maand zette ik dus op 2 spaarrekeningen geld terug wat ik eerder geleend had om mijn auto te kunnen kopen. Dus daar ben ik zeker trots op. Hoe sneller alles overal teruggezet is, hoe beter. Qua bedragen terugzetten werk ik van het hoogste bedrag naar het laagste bedrag toe. Dus naarmate ik langer bezig ben, zal het steeds sneller gaan.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om deze doelen te gaan behalen de komende maanden! En ben ook heel blij met wat ik deze maand alweer behaald heb. Dus lees weer lekker met me mee!

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

  • 440 euro van de ‘diversen’ spaarrekening
  • 475 euro van de crowdfunding spaarrekening (nog 300,- euro te gaan)
  • 210 van de Freedom spaarrekening
  • 210 van de Extra aflossen spaarrekening
  • 915 euro geleend van de buffer spaarrekening (nog 540,- euro te gaan)
  • 500 euro Verbouwing
  • 2500 euro in totaal op mijn bufferrekening zetten (nog 2125,- euro te gaan)
  • 57,- euro Externe harde schijf kopen (hoeft niet meer, kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag)

Dit is dus op dit moment hoe het ervoor staat. Alles wat dikgedrukt is, moet nog teruggezet of terugbetaald worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter. Ik heb dus 2 doelbedragen weer een stuk omlaag kunnen brengen. En 1 doel is behaald, omdat ik dat cadeau kreeg, die zal vanaf volgende maand van de lijst verdwijnen, want dat is dan niet meer relevant.

In november ga ik weer verder met mijn doelbedragen omlaag zetten. Ik hoop eind dit jaar zoveel mogelijk geleende bedragen van mezelf terug te hebben gezet op de spaarrekeningen waar het geld vandaan kwam. Om de rekeningen daarna verder aan te vullen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Zeker wat betreft de doelen waar ik nu al mee bezig ben.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2020?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 10