Wat doe ik nu allemaal met sparen 11

Wat doe ik nu allemaal met sparen 11

29 november 2020 0 Door Marìs

Wat ik vandaag vertel is wat doe ik nu allemaal met sparen 11. Ik zal jullie weer vertellen waar ik mee bezig ben op het gebied van sparen, wat ik wil bereiken. Vanaf volgende maand heb ik weer een nieuw hoofddoel, want dan heb ik mijn huidige hoofddoel bereikt!

Wat doe ik nu allemaal met sparen 11

Wat doe ik nu allemaal met sparen 11

Vandaag in dit artikel wat doe ik nu allemaal met sparen 11. Mijn focus lag afgelopen maand vooral op het vullen van mijn bufferrekening, maar daarnaast vulde ik ook een andere rekening alweer een stukje aan! Deze maand zette ik dus op 2 spaarrekeningen geld terug wat ik eerder geleend had om mijn auto te kunnen kopen. Dus daar ben ik weer erg trots op. Hoe sneller alles overal teruggezet is, hoe beter. Qua bedragen terugzetten werk ik van het hoogste bedrag naar het laagste bedrag toe. Dus naarmate ik langer bezig ben, zal het steeds sneller gaan.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om deze doelen te gaan behalen de komende maanden! En ben ook heel blij met wat ik deze maand alweer behaald heb. Dus lees weer lekker met me mee!

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

  • 440 euro van de ‘diversen’ spaarrekening
  • 475 euro van de crowdfunding spaarrekening (nog 150,- euro te gaan)
  • 210 van de Freedom spaarrekening
  • 210 van de Extra aflossen spaarrekening
  • 915 euro geleend van de buffer spaarrekening (nog 90,- euro te gaan)
  • 500 euro Verbouwing (komt te vervallen, ga ik vanaf januari per maand voor sparen)
  • 2500 euro in totaal op mijn bufferrekening zetten (nog 1675,- euro te gaan)

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dikgedrukt is, moet nog teruggezet of terugbetaald worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter. Ik heb dus 2 doelbedragen weer een stuk omlaag kunnen brengen. En 1 doel is geschrapt, want vanaf januari ga ik daar per maand voor sparen. Dus dat doel zal vanaf volgende maand van de lijst verdwijnen, want dat is dan niet meer relevant.

Ik hoop eind dit jaar zoveel mogelijk geleende bedragen van mezelf terug te hebben gezet op de spaarrekeningen waar het geld vandaan kwam. Om de rekeningen daarna verder aan te vullen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Zeker wat betreft de doelen waar ik nu al mee bezig ben. Later zal ik ook de doelen voor 2021 met jullie delen in een apart artikel.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2020?