Wat doe ik nu allemaal met sparen 13

Wat doe ik nu allemaal met sparen 13

27 januari 2021 1 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie; Wat doe ik nu allemaal met sparen 13. Want er gebeurde weer veel op mijn spaarrekeningen deze maand.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 13

Wat doe ik nu allemaal met sparen 13

Vandaag vertel ik jullie; Wat doe ik nu allemaal met sparen 13. De spaarbedragen vlogen je weer om de oren, maar hoe sta ik ervoor op alle rekeningen? Hoeveel moet ik nog sparen om mijn doelen van dit jaar te behalen? Dat lees je in dit artikel.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn nieuwe doelen te gaan behalen in het nieuwe jaar! Ook ben ik erg blij met wat ik in dit hele afgelopen jaar bereikt heb. Dit jaar hoop ik weer net zo veel, of liever nog; nog veel meer te bereiken.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter.

  • 964,55 euro Doel 2021
  • 136,- euro Doel 2021 deel 2 (Nog 135 te gaan)
  • 2000,- euro Buffer (Nog 990 te gaan)
  • 3180,- euro Verbouwing (Nog 2915 te gaan)
  • 4800,- euro Aankopen, waarvan minimaal 2800 in 2021 (Nog 4650/ 2650 te gaan)
  • 3000,- euro Investeren (Nog 2750 te gaan)
  • 1200,- euro Beleggen (Nog 1100 te gaan)
  • 1500,- euro Vakantie (Nog 660,50 te gaan, dit klopt niet helemaal omdat als Landal betaald is er nog 1500 op de rekening over moet blijven, dus ik weet van de zomer pas hoe ik ervoor sta, ik heb dat bedrag namelijk niet bij de hand).

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook een heel flink bedrag kunnen sparen. En daardoor heb ik nu in de eerste maand al 1 doel behaald. Tenminste, deel 1 van dit doel is behaald. Nu natuurlijk nog deel 2, maar omdat ik ze apart vermeld heb, zie ik het als dat ik al 1 doel behaald heb. Daarbij verwacht ik volgende maand deel 2 te behalen.

Ik ben echt onwijs blij met de mooie start die ik dit jaar heb kunnen maken. Dat geeft mij ook meteen alle vertrouwen voor de rest van het jaar. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2021? Hoe verging het jou deze eerste maand van dit jaar met sparen?