Wat doe ik nu allemaal met sparen 14

Wat doe ik nu allemaal met sparen 14

26 februari 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie; Wat doe ik nu allemaal met sparen 14. Er gebeurde weer genoeg op mijn spaarrekeningen deze maand. Je leest hoeveel ik nog te gaan heb tot ik mijn doelen behaal.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 14

Wat doe ik nu allemaal met sparen 14

In dit artikel deel ik met jullie; wat doe ik nu allemaal met sparen 14. Hoeveel moet ik eigenlijk nog sparen tot dat ik mijn doelen behaald heb? Dat lees je allemaal in dit artikel! Plus mijn doelbedragen.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn nieuwe doelen te gaan behalen in 2021! Ik hoop dit jaar weer net zoveel (of nog meer!) te kunnen bereiken als vorig jaar. En ook dit jaar blijf ik weer maandelijks met jullie delen hoeveel ik nog moet sparen tot dat mijn doelen behaald zijn.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter.

  • 136,- euro Doel 2021 deel 2 = behaald!!
  • 2000,- euro Buffer (Nog 980 te gaan)
  • 4000,- euro Verbouwing (Nog 3470 te gaan)
  • 4800,- euro Aankopen, waarvan minimaal 2800 in 2021 (Nog 4500/ 2500 te gaan)
  • 3000,- euro Investeren (Nog 2500 te gaan)
  • 1200,- euro Beleggen (Nog 1000 te gaan)
  • 1500,- euro Vakantie (Nog 560,50 te gaan, dit klopt niet helemaal omdat als Landal betaald is er nog 1500 op de rekening over moet blijven, dus ik weet dit voorjaar pas hoe ik ervoor sta, ik heb dat bedrag namelijk niet bij de hand).

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook een heel flink bedrag kunnen sparen. En daardoor heb ik nu in de tweede maand alweer 1 kleiner doel behaald. Dit geeft wel echt een fijn gevoel, het doel wat behaald is, zal volgende maand van de lijst verdwijnen, want dat is dan niet meer relevant.

Ik ging deze maand weer lekker. Dat geeft mij alle vertrouwen voor de rest van het jaar. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen. En daarvan zal ik jullie op de hoogte houden.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2021? Hoe verging het jou deze eerste maand van dit jaar met sparen?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 14