Wat doe ik nu allemaal met sparen 17

Wat doe ik nu allemaal met sparen 17

28 mei 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; Wat doe ik nu allemaal met sparen 17. Je leest over mijn doel spaarbedragen en hoeveel ik nog moet sparen tot dat ik mijn doelen behaald heb.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 17

Wat doe ik nu allemaal met sparen 17

Wat doe ik nu allemaal met sparen 17, dat lezen jullie vandaag! Hoe staat het ervoor met mijn spaardoelen? Hoe ver ben ik? Dat lezen jullie in deze vaste maandelijkse rubriek

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn nieuwe doelen te gaan behalen in 2021! Ik hoop dit jaar weer net zoveel (of nog meer!) te kunnen bereiken als vorig jaar. En ook dit jaar blijf ik weer maandelijks met jullie delen hoeveel ik nog moet sparen tot dat mijn doelen behaald zijn.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter.

  • 2000,- euro Buffer (Nog 490 te gaan)
  • 4000,- euro Verbouwing (Nog 2005 te gaan)
  • 4800,- euro Aankopen, waarvan minimaal 2800 in 2022 (Nog 4150/ 2150 te gaan)
  • 3000,- euro Investeren (Nog 2000 te gaan)
  • 1200,- euro Beleggen (Nog 900 te gaan) komt te vervallen
  • 1500,- euro Vakantie (Nog 1100 te gaan)
  • 500,- euro Auto spaarrekening (Nog 500 te gaan) komt te vervallen
  • 800,- euro Freedom spaarrekening (Nog 800 te gaan) moet in mei 2022 behaald zijn
  • 150,- euro Vakantiegeld meenemen herfst 2021 (Nog 140 te gaan)
  • 150,- euro Extra meenemen vakantie buitenlandse vriendinnen 2023 (Nog 150 te gaan)

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook een heel flink bedrag kunnen sparen. Dit geeft wel echt een fijn gevoel. Doelen die behaald zijn, verdwijnen de eerstvolgende keer na het behalen ervan van de lijst. Net als doelen die geschrapt zijn.

Sommige doelen tellen eigenlijk niet meer voor dit jaar, maar ik laat ze wel staan in de lijst er staat dan ook bij voor welk jaartal het telt.

Ik ging deze maand weer lekker met sparen. Dat geeft mij alle vertrouwen voor de rest van het jaar. Vooral voor het tuingeld. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen. En daarvan zal ik jullie op de hoogte houden.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2021? Hoe verging het jou deze eerste maand van dit jaar met sparen?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 17