Wat doe ik nu allemaal met sparen 18

Wat doe ik nu allemaal met sparen 18

24 juni 2021 0 Door Marìs

Wat doe ik nu allemaal met sparen 18, vandaag lezen jullie hoe ver ik ben met mijn spaardoelen! Hoeveel moet ik nog tot mijn doelen behaald zijn?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 18

Wat doe ik nu allemaal met sparen 18

Jullie lezen nu het artikel; Wat doe ik nu allemaal met sparen 18! Hoe staat het ervoor met mijn spaardoelen? Hoe ver ben ik? Dat lezen jullie in deze vaste maandelijkse rubriek

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn nieuwe doelen te gaan behalen in 2021! Ik hoop dit jaar weer net zoveel (of nog meer!) te kunnen bereiken als vorig jaar. En ook dit jaar blijf ik weer maandelijks met jullie delen hoeveel ik nog moet sparen tot dat mijn doelen behaald zijn.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter.

  • 2000,- euro Buffer (Nog 480 te gaan)
  • 17.000,- euro Verbouwing = tuin (Nog 6985 te gaan. Ik spaar niet in mijn eentje hiervoor!)
  • 4800,- euro Aankopen in 2023 (Nog 4150 te gaan)
  • 1200,- euro Vakantie eind 2022 (Nog 800 te gaan)
  • 1400,- euro Freedom spaarrekening in mei 2022 (Nog 1318 te gaan)
  • 150,- euro Vakantiegeld meenemen herfst 2021 (Nog 70 te gaan)
  • 150,- euro Extra meenemen vakantie buitenlandse vriendinnen 2023 (Nog 150 te gaan)

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook een heel flink bedrag kunnen sparen. Dit geeft wel echt een fijn gevoel. Doelen die behaald zijn, verdwijnen de eerstvolgende keer na het behalen ervan van de lijst. Net als doelen die geschrapt zijn.

Sommige doelen tellen eigenlijk niet meer voor dit jaar, maar ik laat ze wel staan in de lijst. Er staat dan ook bij voor welk jaartal het telt. Je ziet in mijn overzicht dat ik eigenlijk bijna overal al wel iets voor gespaard heb, maar nog niet alle doelen zijn behaald, dus we gaan gewoon lekker door.

Ik ging deze maand weer lekker met sparen. Dat geeft mij alle vertrouwen voor de rest van het jaar. Vooral voor het tuingeld. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen. En daarvan zal ik jullie op de hoogte houden. Het bedrag voor de tuin klopt nog niet helemaal, zowel niet het benodigde bedrag als het bedrag wat al gespaard is. Dit wordt later nog aangepast. Dit omdat ik nog niet precies weet hoeveel de bakken en palmboom mij gaan kosten en de tuinman ook nog een laatste aanpassing aan zijn offerte moet doen, dus ik heb het totaalbedrag gegokt en afgerond.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2021? Hoe verging het jou deze eerste maand van dit jaar met sparen?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 18