Wat doe ik nu allemaal met sparen 23

Wat doe ik nu allemaal met sparen 23

27 november 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; Wat doe ik nu allemaal met sparen 23. Je leest hoe ver ik ben met mijn spaardoelen. Hoeveel moet ik nog tot mijn doelen behaald zijn? Dat lees je in dit artikel.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 23

Wat doe ik nu allemaal met sparen 23

Vandaag lezen jullie; Wat doe ik nu allemaal met sparen 23. Hoe staat het ervoor met mijn spaardoelen? Hoe ver ben ik? Dat lezen jullie vandaag in deze vaste maandelijkse rubriek!

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn doelen te gaan behalen in 2021! Ik hoop dit jaar weer net zoveel (of nog meer!) te kunnen bereiken als vorig jaar. En ook dit jaar blijf ik weer maandelijks met jullie delen hoeveel ik nog moet sparen tot dat mijn doelen behaald zijn. Ook in 2022 zal ik dit blijven doen.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald/ gereserveerd/ gespaard is, staat het er tussen haakjes achter.

  • 2000,- Buffer in 2021 (Nog 10 te gaan)
  • 600,- Freedom spaarrekening in mei 2022 (Nog 500 te gaan)
  • 200,- Tandarts in mei 2022 (nieuwe reservering)
  • 170,- Uitjes in mei 2022
  • 300,- Kleding in mei 2022
  • 280,- Aquafit in mei 2022
  • 1200,- Vakantie eind 2022 (Nog 1200 te gaan)
  • 5000,- Investeren eind 2022 (Nog 4820 te gaan)
  • 4800,- Aankopen rekening eind 2023 (Nog 3250 te gaan)
  • 150,- Extra meenemen vakantie buitenlandse vriendinnen eind 2023 (Nog 150 te gaan)

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook een heel mooi bedrag kunnen sparen. Dit geeft wel echt een fijn gevoel. Doelen die behaald zijn, verdwijnen de eerstvolgende keer na het behalen ervan van de lijst. Net als doelen die geschrapt zijn.

De lijst up to date houden

Sommige doelen tellen eigenlijk niet voor dit jaar, maar ze staan wel in de lijst. Er staat dan ook bij voor welk jaartal het telt. Je ziet in mijn overzicht dat ik eigenlijk bijna overal al wel iets voor gespaard heb, maar nog niet alle doelen zijn behaald, dus we gaan gewoon lekker door.

Ik ging deze maand weer lekker met sparen. Dat geeft mij alle vertrouwen voor de laatste maand van het jaar. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen. En daarvan zal ik jullie op de hoogte houden.

Vanaf nu ga ik eerst ervoor zorgen dat een groot deel van mijn kleine spaardoelen op de lijst behaald gaan worden, of een goede boost krijgen. Dit doe ik omdat ik nu de laatste maanden van mijn contract bij de post in ga, dus mij dit een zekerder gevoel geeft. Ik doe altijd waar ik mij op dat moment het lekkerste bij voel.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2021? Hoe verging het jou deze maand met sparen?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 23