Wat doe ik nu allemaal met sparen 28

Wat doe ik nu allemaal met sparen 28

27 april 2022 0 Door Marìs

Vandaag kunnen jullie het volgende artikel lezen; Wat doe ik nu allemaal met sparen 28. In dit artikel lees je hoe ver ik ben met mijn spaardoelen. Hoeveel moet ik nog tot mijn doelen behaald zijn? Dat lees je vandaag!

Wat doe ik nu allemaal met sparen 28

Wat doe ik nu allemaal met sparen 28

Wat doe ik nu allemaal met sparen 28, dat lees je vandaag in mijn artikel! Hoe staat het ervoor met mijn spaardoelen? Hoe ver ben ik? Dat lezen jullie vandaag in deze vaste maandelijkse rubriek! Lees hoe het mij deze maand verging.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn doelen te gaan behalen in 2022! Ik hoop dit jaar weer net zoveel te kunnen bereiken als vorig jaar. En ook in heel 2022 blijf ik weer maandelijks met jullie delen hoeveel ik nog moet sparen tot dat mijn doelen behaald zijn.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald/ gereserveerd/ gespaard is, staat het er tussen haakjes achter.

 • 6000,- Buffer behalen in 2022 (Nog 960 te gaan)
 • 750,- Freedom spaarrekening/ cursussen eind 2022 (Nog 140 te gaan)
 • 300,- Kleding in mei 2022
 • 280,- Aquafit in mei 2022 (Nog 280 te gaan)
 • 1200,- Vakantie eind 2022 (Nog 780 te gaan)
 • 5000,- Investeren eind 2022 (Nog 3500 te gaan)
 • 4800,- Aankopen rekening eind 2023 (Nog 1150 te gaan)
 • 150,- Extra meenemen vakantie buitenlandse vriendinnen eind 2023 (Nog 150 te gaan)
 • 196,- Belasting terugbetalen mei 2022 (Nog 125 te gaan)
 • 310,- 2 paar Schoenen/ laarsjes mei 2022 (Nog 130 te gaan)

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook weer een heel mooi bedrag kunnen sparen. Dit geeft wel echt een fijn gevoel. Doelen die behaald zijn, verdwijnen de eerstvolgende keer na het behalen ervan van de lijst. Net als doelen die geschrapt zijn. Doelen die dit jaar behaald zijn, kun je hieronder teruglezen in de lijst behaalde doelen.

Doelen die ik dit jaar al behaald heb:

 • 170 Uitjes
 • 200 Tandarts reservering
 • 300 Kleding

De lijst up to date houden

Sommige doelen tellen eigenlijk niet voor dit jaar, maar ze staan wel in de lijst. Er staat dan ook bij voor welk jaartal het telt. Je ziet in mijn overzicht dat ik eigenlijk bijna overal al wel iets voor gespaard heb, maar nog niet alle doelen zijn behaald, dus we gaan gewoon lekker door.

Ik ging deze maand weer lekker met sparen. Dat geeft mij alle vertrouwen in dit nieuwe jaar. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen. En daarvan zal ik jullie weer op de hoogte houden.

Vanaf nu ga ik eerst ervoor zorgen dat een groot deel van mijn kleine spaardoelen op de lijst behaald gaan worden, of een goede boost krijgen. Dit doe ik omdat ik nu de laatste maanden van mijn contract ben ingegaan, en dit mij een zekerder gevoel geeft. Ik doe altijd waar ik mij op dat moment het lekkerste bij voel.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2022? Heb jij al iets behaald? Of heb je dit jaar alleen een of meerdere grotere doelen?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 28