Wat doe ik nu allemaal met sparen 32

Wat doe ik nu allemaal met sparen 32

6 september 2022 0 Door Marìs

Je leest nu mijn artikel; Wat doe ik nu allemaal met sparen 32. In dit artikel lees je hoe ver ik ben met mijn spaardoelen. Hoeveel moet ik nog tot mijn doelen behaald zijn? Dat lees je vandaag!

Wat doe ik nu allemaal met sparen 32

Wat doe ik nu allemaal met sparen 32

Wat doe ik nu allemaal met sparen 32, dat lees je vandaag allemaal in mijn artikel. Hoe staat het ervoor met mijn spaardoelen? Hoe ver ben ik? Dat lezen jullie vandaag in deze vaste maandelijkse rubriek! Lees hoe het mij deze maand verging.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om mijn doelen te gaan behalen in 2022! Ik hoop dit jaar weer net zoveel te kunnen bereiken als vorig jaar. En ook in heel 2022 blijf ik weer maandelijks met jullie delen hoeveel ik nog moet sparen tot dat mijn doelen behaald zijn.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

Dit is dus hoe het er op dit moment voor staat. Alles wat dik gedrukt is, moet nog gereserveerd of gespaard worden. Als het deels terugbetaald/ gereserveerd/ gespaard is, staat het er tussen haakjes achter.

 • 6000,- Buffer behalen in 2022 (Nog 730 te gaan)
 • 1200,- Vakantie eind 2022 (Nog 500 te gaan)
 • 5000,- Investeren eind 2022 (Nog 3130 te gaan)
 • 3800,- Aankopen rekening eind 2023 (Nog 3000 te gaan)
 • 150,- Extra meenemen vakantie buitenlandse vriendinnen eind 2023 (Nog 150 te gaan)
 • 360,- Belasting reservering maart 2023 (Nog 210 te gaan)

Het zijn flinke bedragen, maar ik heb deze maand ook weer een leuk bedrag kunnen sparen. Dit geeft wel echt een fijn gevoel. Doelen die behaald zijn, verdwijnen de eerstvolgende keer na het behalen ervan van de lijst. Net als doelen die geschrapt zijn. Doelen die dit jaar behaald zijn, kun je hieronder teruglezen in de lijst behaalde doelen.

Voor bijna alle doelen heb ik er weer een bedrag bij kunnen zetten, dus dat voelt heel erg fijn. Wel vind ik de maandbedragen voor sommige doelen op dit moment wat aan de lage kant, dus ik ga erover nadenken hoe ik dit omhoog kan krijgen. Er komt alweer een idee omhoog borrelen, dus dat ga ik eerst even verder uitwerken.

Doelen die ik dit jaar al behaald heb:

 • 170,- Uitjes
 • 200,-Tandarts reservering
 • 545,- Kleding
 • 750,- Freedom spaarrekening/ Cursussen
 • 400,- Aquafit
 • 196,- Belasting terugbetalen
 • 310,- Schoenen

De lijst up to date houden

Sommige doelen tellen eigenlijk niet voor dit jaar, maar ze staan wel in de lijst. Er staat dan ook bij voor welk jaartal het telt. Je ziet in mijn overzicht dat ik eigenlijk bijna overal al wel iets voor gespaard heb, maar nog niet alle doelen zijn behaald, dus we gaan gewoon lekker door.

Ik ging deze maand weer lekker met sparen. Dat geeft mij alle vertrouwen voor de rest van het jaar. Ik ben weer super gemotiveerd om mijn doelen, en nog meer dan dat, te behalen. En daarvan zal ik jullie weer op de hoogte houden.

In het eerste deel van dit jaar heb ik ervoor gezorgd dat ik eerst mijn lijst met kleine spaardoelen kon afronden. Dat is nu afgerond en daarom ga ik nu door met de rest van mijn spaardoelen. Ik doe altijd waar ik mij op dat moment het lekkerste bij voel.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2022? Welke doelen heb jij al behaald? Of heb je dit jaar alleen een of meerdere grotere doelen?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 32