Wat doe ik nu allemaal met sparen 6

Wat doe ik nu allemaal met sparen 6

28 juni 2020 3 Door Marìs

Wat doe ik nu allemaal met sparen 6. Ik zal jullie weer vertellen waar ik mee bezig ben op het gebied van sparen, wat ik wil bereiken.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 6

Wat doe ik nu allemaal met sparen 6

Wat doe ik nu allemaal met sparen 6. Mijn focus lag afgelopen maand vooral op het eerste deel van de auto terugbetalen aan mijn moeder. En dat is gelukt! Zij krijgt in september het laatste stukje terug van wat in totaal 2700 euro was. Ik deelde 2700 euro door 4 omdat ik het in 4 maanden in zijn geheel wil terugbetalen aan haar. Dat kwam neer op 675 euro per maand. Maar afgelopen maand lukte het mij zelfs om 710 euro terug te betalen, daardoor gaat het maandbedrag natuurlijk omlaag. En dat is fijn, want dat is aan de hoge kant natuurlijk.

Leestip: Het VWRL dividend!

Daarna wil ik ook het geld wat ik van mezelf van spaarrekeningen leende om de auto te kunnen kopen weer terugzetten. Van dit rijtje zette ik alvast 50 euro terug op de spaarrekening waar geld staat voor diverse doeleinden, waaronder de tandarts. Dit omdat ik daar binnenkort rekeningen van zal ontvangen. Dus dan moet er natuurlijk wel geld op staan 😉

Dat zorgt ervoor dat ik een nieuw overzicht voor jullie heb van mijn spaardoelen! Hieronder zet ik alles weer op een rijtje.

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

  • 2700 euro geleend van mam (nog 1990 euro te gaan)
  • 440 euro van een ‘diversen’ spaarrekening gehaald (nog 390 euro te gaan)
  • 450 euro van de crowdfunding spaarrekening
  • 210 van de Freedom spaarrekening
  • 210 van de Extra aflossen spaarrekening
  • 915 euro geleend van de buffer spaarrekening
  • 1100 euro van de vakantie spaarrekening
  • 2500 euro in totaal op mijn bufferrekening zetten
  • 60,- euro Externe harde schijf kopen (dit bedrag gok ik even, moet ik nog checken)
  • 54,- euro Wat drogisterij spullen wss dit bedrag, ligt eraan welke webshop het gaat worden (nog 44 euro te gaan)

Dit is dus op dit moment hoe het ervoor staat. Alles wat dikgedrukt is, moet nog teruggezet of terugbetaald worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2020?