Wat doe ik nu allemaal met sparen 9

Wat doe ik nu allemaal met sparen 9

27 september 2020 7 Door Marìs

Wat doe ik nu allemaal met sparen 9. Ik zal jullie weer vertellen waar ik mee bezig ben op het gebied van sparen, wat ik wil bereiken.

Wat doe ik nu allemaal met sparen 9

Wat doe ik nu allemaal met sparen 9

Wat doe ik nu allemaal met sparen 9. Mijn focus lag afgelopen maand weer vooral op het vierde en dus laatste deel van de auto terugbetalen aan mijn moeder. En dat is gelukt! Dus vanaf nu is mijn geld weer gewoon lekker voor mezelf, waardoor ik mijn eigen spaarrekeningen die ik ook leeg haalde ook weer kan vullen.

Leestip: Het VWRL dividend!

Ik heb er heel veel zin in om deze doelen te gaan behalen de komende maanden! En ben ook heel blij met wat ik deze maand alweer behaald heb. Dus lees weer lekker met me mee!

Overzicht van geld wat terugbetaald, teruggezet en gespaard moet worden

  • 2700 euro geleend van mam
  • 440 euro van de ‘diversen’ spaarrekening
  • 475 euro van de crowdfunding spaarrekening
  • 210 van de Freedom spaarrekening
  • 210 van de Extra aflossen spaarrekening
  • 915 euro geleend van de buffer spaarrekening (nog 892,50 euro te gaan)
  • 500 euro Verbouwing
  • 2500 euro in totaal op mijn bufferrekening zetten (nog 2477,50 euro te gaan)
  • 57,- euro Externe harde schijf kopen
  • 23,- euro Wat drogisterij spullen (omdat ik in bulkhoeveelheid kocht was het bedrag lager dan verwacht en was ik dus al compleet)

Dit is dus op dit moment hoe het ervoor staat. Alles wat dikgedrukt is, moet nog teruggezet of terugbetaald worden. Als het deels terugbetaald is, staat het er tussen haakjes achter. Ik heb dus 2 dingen in zijn geheel kunnen afvinken deze maand, die zullen vanaf volgende maand van de lijst verdwijnen, omdat ze niet meer relevant zijn.

Vanaf oktober kan ik gaan beginnen om mijn eigen spaarrekeningen weer te vullen. Ik hoop eind dit jaar zoveel mogelijk geleende bedragen van mezelf terug te hebben gezet op de spaarrekeningen waar het geld vandaan kwam. Om de rekeningen daarna verder aan te vullen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?

Hoe gaat het met jouw spaardoelen van 2020?

Wat doe ik nu allemaal met sparen 9