Wat is jouw Guilty pleasure?

Wat is jouw Guilty pleasure?

6 mei 2022 3 Door Marìs

We hebben het allemaal wel, wat is jouw Guilty pleasure? Stiekem geven we allemaal wel érgens geld aan uit waarvan je denkt; dat hoeft niet persé.

Wat is jouw Guilty pleasure

Wat is jouw Guilty pleasure?

Ineens vroeg ik mij af; Wat is jouw Guilty pleasure? Sommige mensen halen bijvoorbeeld altijd een koffie to go, of trakteren zichzelf wekelijks op iets lekkers in de supermarkt. Sommige mensen geven veel geld uit aan kleding, of aan naar het theater gaan, of noem maar op! We hebben allemaal wel iets.

Leestip: Jouw uitjes-budget!

Door covid zijn we natuurlijk allemaal een hele tijd gewezen op dingen die we niet konden, bijvoorbeeld omdat de horeca dicht was. Of omdat we niet naar het theater konden, verzin het maar of het kon niet. Dan besef je des te meer wat echt belangrijk voor je is, naast de mensen om je heen natuurlijk. Zo zijn er mensen die blij worden van lekker uit eten kunnen, of regelmatig eten halen. Of juist van dagjes uit of avondjes theater. Of wellicht gewoon een spelletjes avond met familie en/ of vrienden eens per maand.

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jouw Guilty pleasure is. Wellicht ben je gewoon gek op een bepaald soort snack waarvan je het niet kunt laten om die regelmatig te halen, alles kan! Zelf denk ik dat in Nederland mijn Guilty pleasure is; chocolade. Ik ben er dol op.

Nieuwe en oude

Tijdens corona kwam ik erachter dat ik eigenlijk de uitjes wel erg miste en dat het ook gewoon leuk is om in Nederland van alles te bezoeken. Daarnaast ben ik natuurlijk een derde blog begonnen waarop ik bijvoorbeeld restaurants en hotels review, en over diverse uitjes schrijf, dus dat is een nieuwe soort Guilty pleasure geworden van mij. Vakantie naar het buitenland kon natuurlijk nog niet, maar dit was een van de eerste dingen die gewoon wél weer kon. En ik merkte dat ik daar toch ook echt weer blij van werd. Ik ontdekte ook leuke dingen in Nederland die ik nog niet kende. En leuke nieuwe dingen ontdekken is altijd leuk!

Voorheen gaf ik eigenlijk nauwelijks geld uit aan uitjes. Wel ging ik af en toe naar het theater, maar dat was dan ook eigenlijk alles. Ik ging bijvoorbeeld nooit naar een stad of dorpje toe in Nederland om dat te bezoeken. Ook dan geef je natuurlijk geld uit, om er te komen. Dat is iets wat ik echt pas sinds covid ontdekt heb.

Ook kan Gran Canaria aan deze lijst worden toegevoegd. Want hoeveel ik daarvoor uit moet geven interesseert me eigenlijk vrij weinig. Zo lang ik maar gewoon lekker in ‘mijn’ hotel bij mijn vriendinnen in de buurt kan zijn, ben ik happy! Natuurlijk niet de hele dag, want we gaan ook gewoon lekker op pad, of op het strand liggen. Maar meestal nemen we elke dag wel even een momentje om gezellig bij ze te zitten en te kletsen of gek te doen/ te zingen. Daar word ik altijd zó vrolijk van. Ze zijn echt geboren entertainers, die meiden. Ik moet altijd weer om ze lachen. Maar nog leuker is om mét ze te lachen. Ik geniet er altijd volop van om in hun buurt te kunnen zijn.

Leestip: Kosten voor je favoriete maaltijd!

Wat is jullie Guilty pleasure? Het kan iets groots zijn, maar ook gewoon iets kleins, iedereen heeft wel wat! En hoe lang is dat al zo? Zelf heb ik zowel oude als nieuwe.

Wat is jouw Guilty pleasure