Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde

Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde

26 juli 2020 15 Door Marìs

Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde. Het leek mij wel eens leuk om mijn loonstroken erbij te pakken en te vertellen wat het overwerken mij de afgelopen 6 maanden opleverde.

Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde

Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde

Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde. Ik werk eigenlijk standaard over. Deze overuren laat ik ook standaard altijd uitbetalen. Dit is iets wat ik nog nooit eerder gedaan heb, maar het leek mij wel eens leuk om mijn loonstroken erbij te pakken van de afgelopen 6 maanden.

Leestip: Zo spaar jij ook 30.000 euro!

Mijn overuren die ik in januari draaide worden in februari uitbetaald, de overuren van februari in maart. En zo verder. Ik pakte dus mijn loonstroken van februari t/m juli erbij om te weten hoeveel extra geld dat opleverde. De bedragen die ik noem zijn bruto. Want ik vind het veel teveel gedoe om uit te rekenen hoeveel dat netto geweest is. Op mijn loonstrook staat namelijk alleen maar hoeveel loonheffing er van het totaalbedrag afgegaan is.

Het lijstje

  • Januari (loonstrook februari): 315,22 euro
  • Februari (loonstrook maart): 179,80 euro
  • Maart (loonstrook april): 185,89 euro
  • April (loonstrook mei): 270,39 euro
  • Mei (loonstrook juni): 169,16 euro
  • Juni (loonstrook juli): 162,32 euro

Totaal: 1282,78 euro bruto. En dat in 6 maanden tijd vind ik netjes! Het is toch weer een leuk bedrag extra geweest. Een paar honderd euro in een halfjaar tijd blijft welkom. Het lijkt mij ook wel leuk om over een tijdje uit te rekenen hoeveel ik het hele afgelopen jaar extra verdiend heb door mijn overuren te laten uitbetalen.

In dit overzicht zie je ook meteen dat het in januari druk geweest is, waardoor ik in februari veel overuren uitbetaald kreeg. Ditzelfde zie je weer terug komen in April, toen we voor het eerst zoveel extra drukte hadden in de beginperiode van Corona. Je ziet duidelijk dat dat bedrag ineens hoger is dan de andere bedragen.

Veelal schommelen de bedragen dus tussen de 160 en 190 euro per maand. Met wat uitschieters ertussen als het druk is. Wel leuk om dit zo terug te zien!

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Heb jij wel eens uitgerekend of opgeteld, hoeveel overwerk jou opleverde in een jaar (of halfjaar) tijd?

Wat overwerken mij in 6 maanden opleverde