Wat staat er dit jaar op mijn programma

Wat staat er dit jaar op mijn programma

11 maart 2022 1 Door Marìs

Wat staat er dit jaar op mijn programma voor uitjes en vakanties? Dat vertel ik jullie vandaag. Gaandeweg het jaar komen hier vast nog wel dingen bij, maar dit is wat ik nu al weet.

Wat staat er dit jaar op mijn programma

Wat staat er dit jaar op mijn programma

Wat staat er dit jaar op mijn programma, wat betreft uitjes en vakanties? Er zullen ongetwijfeld nog dingen bij komen, dat weet ik nu al, maar ik vond het wel eens leuk om met jullie te delen wat er nu al op het programma staat op dit gebied.

Leestip: Vakantie uitgaven 2020!

Ik ga jullie op chronologische volgorde vertellen wat er op het programma staat. Soms zal ik daar een maand bij noemen, of een periode en soms ook niks. Exacte data benoem ik niet ivm privacy. Wat er als eerste op het programma staat is een vakantie van een week naar Texel, dit vind plaats vlak nadat ik uit dienst ga bij de post. Hier kijk ik dus ook echt énorm naar uit. Toen ik de vorige keer uit dienst ging bij de post ging ik direct de volgende dag op vakantie, 13 dagen naar Gran Canaria, heerlijk was dat! Dan kun je ook echt meteen je werk helemaal loslaten.

In diezelfde periode is mijn oma ook jarig, dus ook dan zullen we nog wel iets leuks gaan doen, dat wordt in elk geval weer een etentje gok ik. Daarna belanden we in de maand juni, dan ga ik naar een voorstelling van Richard Groenendijk, natuurlijk samen met mijn moeder. We zullen dan ergens gaan lunchen en daarna voor het avondeten ook ergens uit eten gaan. Dit is allemaal voor mijn derde blog.

Verder staan ook nog op de planning; De Floriade, dat schijnt erg mooi te zijn altijd. Eens in de zoveel jaar vindt dit weer ergens anders plaats. Ook wil ik nog naar de musical The Prom. Deze gaat pas ergens in het najaar van start, dus ik zie tegen die tijd wel wanneer ik ga en in welke plaats dat zal zijn. Wellicht kan ik eens uitzoeken of deze 2 dingen met elkaar te combineren zijn.

Tot slot

Tot slot wil ik dan ook rond mijn verjaardag nog graag iets leuks doen. Met een hotelovernachting erbij, maar dit is dan pas half oktober. Ik ben er nog niet over uit wat ik precies wil doen, omdat ik ook nog niet weet of er rond die periode iets leuks te doen is ergens in Nederland. En wellicht als er in Nederland niet speciaal iets leuks te doen is dat ik naar Duitsland of België ga. Maar dat is ook even afhankelijk van hoe het dan in de wereld gaat qua virus.

Dit zijn de dingen waarvan ik nu al weet dat ik ze in elk geval wil gaan doen. Soms weet ik nog niet eens wanneer, soms ook wel. Soms ontstaan er later nog wensen waarvan ik denk; oh dat wil ik graag doen, of dát wil ik zien! Dit kan zijn doordat ik tips krijg van bijvoorbeeld mijn lezers, maar ook omdat ik kennissen en vrienden hoor over iets wat leuk is. Tot nu toe staat er dus eigenlijk nog maar heel weinig gepland, zeker gezien het feit dat ik minimaal zo’n 52 artikelen per jaar nodig heb om mijn derde blog draaiende te kunnen houden. Voor nu staan mijn artikelen voor die blog ingepland tot en met begin juni. Ik ben dus al een aardig eindje op weg. Dit heb ik bewust gedaan, omdat ik nu nog werkzaam ben bij de post en het mij anders te druk werd.

De uitjes en vakanties die nu al gepland staan, zoals Texel en Richard Groenendijk zijn ook al in zijn geheel betaald. Behalve de restaurants waar ik op dat moment wil eten natuurlijk 😉

Leestip: Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2021?!

Hoe lang van tevoren plan jij je uitjes? Theater plan ik meestal een tijd van tevoren al, omdat ik gewoon een goede plaats wil hebben, maar andere uitjes kunnen ook vrij last minute gepland worden.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Wat staat er dit jaar op mijn programma