Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020

Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020

8 december 2019 5 Door Marìs

Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020. In 2019 groeide mijn blog super hard. Ik ging ook veel meer schrijven, dus dan is het logisch dat er meer bezoekers komen, want er valt meer nieuws te lezen.

Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020

Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020

Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020. Ik schrijf het ook al een klein beetje in mijn artikel over de extra inkomsten van 2020. Ik wil het komende jaar mijn blog heel graag weer een stuk verder laten groeien.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Mijn blog heeft in 2019 al tienduizenden bezoekers gehad en dat is een getal waar ik wel even 2x naar moest kijken. Ik had namelijk nooit verwacht dat het er zó ontzettend veel zouden zijn. En hier ben ik dan ook oprecht heel erg dankbaar voor. Dat is een goed teken dat er zoveel bezoekers geweest zijn!

Ik zou het dan ook heel erg gaaf vinden als dit aantal in 2020 nóg verder gaat stijgen en wellicht wel weer een getal word waar ik eind van het jaar wel 3x naar moet kijken! Ik verbaas me altijd weer over de hoeveelheid bezoekers. Het is toch best een knap stukje techniek dat je via internet zoveel mensen jouw artikelen kunt laten lezen/ vinden.

Mijn plannen voor het komende jaar veranderen niet zo gek veel. Ik blijf schrijven over alle financiële dingen die mij bezighouden. Dus er zullen voornamelijk veel financiële artikelen online komen. Net zoals in 2019 het geval was.

Tevens blijft mijn wekelijkse foto dagboek ook gewoon lekker online komen, maar daarnaast wil ik gaan kijken hoe ik de vrijdag ga invullen. 1x per maand wil ik sowieso blijven schrijven over mijn maandelijkse inkomsten en uitgaven, want dit wordt altijd wel heel goed bekeken. Die reeks heet nu; My Moneyzz ‘maand & jaar’. Een vaste rubriek lijkt mij erg leuk, ik heb al 2 interviews bedacht, maar op dit moment heb ik pas 1 deelnemer voor beide interviews. Zo lang dat zo blijft kan ik deze ook nog niet gaan plaatsen, want ik wil gewoon eerst een voorraadje hebben.

Bij deze wil ik jullie dus nogmaals oproepen om mee te doen! Je kunt (eventueel anoniem!) meedoen aan; De financiële wereld van….
Maar daarnaast ook aan; Hoe … over geld denkt.
In het eerste interview deel je ook echt cijfers en in het 2e interview niet, daar worden gewoon vragen gesteld die laten zien hoe jij over geld denkt. Ik zou het super tof vinden als jullie mee willen doen!

De artikelen over de extra inkomsten en mijn maandelijkse vorderingen met mijn spaardoelen blijven sowieso ook weer gewoon online komen! Want dat blijf ik zelf gewoon erg leuk vinden om met jullie te delen.  Dit zijn mijn plannen voor 2020. Op financieel gebied wil ik bereiken dat ik 4x een bloguitbetaling ga krijgen. In 2019 heb ik 2x een uitbetaling mogen ontvangen.

Leestip: Nieuwe bron van inkomsten!

Wat voor geld gerelateerde artikelen zou jij willen lezen op mijn blog? Misschien doe ik er dan iets mee!

Wat wil ik bereiken met mijn blog 2020