Wc deur en housewarming – diary 70

Wc deur en housewarming – diary 70. Deze week werd EINDELIJK mijn wc deur geplaatst en ik had mijn Housewarming voor familie!

Wc deur en housewarming - diary 70

Wc deur en housewarming – diary 70

Wc deur en housewarming – diary 70. Deze week werd er weer geklust! Zo werd mijn wc deur eindelijk geplaatst en ook werden er al op de binnenkozijnen diverse koplatjes gezet.

Leestip; Keuken en kasten – diary 69!

Maandag 29 juli

Wc deur en housewarming - diary 70

Mijn eerste gebakken ei in dit huis! Op pistoletjes! Daar was ik echt even aan toe, ei heb ik echt gemist!

Dinsdag 30 juli

Wc deur en housewarming - diary 70

Voor het weekend werd het contract voor de lening getekend voor 30.000 euro. Maar nee, ineens wilde de bank dat toch niet meer lenen en kregen we een nieuw contract toegestuurd voor 29.000 euro. Net of die 1000 euro het verschil maakt voor een bank.. maar goed, meteen ondertekend en retour gestuurd! Scheelt wel weer bijna 10 euro aan maandlasten. Dus die 10 euro zette ik direct naar mijn buffer rekening.

Woensdag 31 juli

Wc deur en housewarming - diary 70

Jaaaa!!! Wat kan een mens toch blij zijn van zoiets normaals als een deur in je wc hok! Maar echt! Zó blij dat ik nu eindelijk normaal naar de wc kan als er mensen in huis aan het werk zijn. Eerst moest ik altijd ervoor en erna en tussendoor maar ophouden, want je weet nooit of ze ineens langs lopen. Gekkenwerk! En zo kan ik tenminste ook gewoon normaal bezoek ontvangen!
Op dat kale stukje vloer komt trouwens nog een schoonloop mat, maar pas nadat de verbouwing klaar is omdat hij anders al meteen heel smerig wordt.

Donderdag 1 augustus

Wc deur en housewarming - diary 70

Kennen jullie die mop van die schilders die zouden komen? Precies. Die kwamen niet!

Ze zouden om 9 uur komen, en het bleef verdacht stil. Ik denk; ok misschien file. Dus als er om half 10 niemand is ga ik bellen. Ik bellen; nee u staat niet in het systeem en dus niet in de planning voor vandaag en morgen. Neem je dan vrij voor van je werk! Weg vrije uren, die zijn nu op, dus bedankt! Ik heb ze dus meteen maar helemaal gecanceld, want als ik niet in hun planning sta, dan zij ook niet in die van mij. Voor nu heb ik besloten dit helemaal uit te stellen tot alle grote klussen klaar zijn.

Wc deur en housewarming - diary 70

In de avond gingen de nieuwe klussers weer aan de slag! Ik vroeg ze of zij dan voor mij mijn fauteuil en wasmachine boven wilden zetten. Dat zouden de schilders gedaan hebben, maar ja aangezien die dus niet gekomen waren moest ik iets anders verzinnen. En dat deden ze! Dus ik ben helemaal happy! De woonkamer is nu meteen ook veel groter en lekker rustig ook zonder die 2 grote obstakels!

Wc deur en housewarming - diary 70

Ook werd vanavond het deurbeslag eindelijk in alle deuren gezet, dus alle deuren kunnen nu eindelijk normaal open én dicht! Ook daar werd ik echt héél erg blij van!

Wc deur en housewarming - diary 70

En hop de kastdeur werd ook afgeslepen zodat hij dicht kon, deurbeslag erop en de koplatjes zijn geplaatst! Veel netter zo! En mooi afgewerkt nu. Later nog een keer een kwast eroverheen en klaar! Want dit zit alleen nog maar in de grondverf vanuit de fabriek.

Vrijdag 2 augustus

Wc deur en housewarming - diary 70

Ineens ben je dan een dag vrij terwijl je niks te doen hebt! Dus ik zette mijn deurtje van de tv kast erin en de plankjes! Al die tijd stond de wasmachine ervoor dus het was er niet van gekomen. Heerlijk opgeruimd nu zo! Echt genieten!

Zaterdag 3 augustus

Wc deur en housewarming - diary 70

De kast voor de zolder werd bezorgd en in elkaar gezet! Deze kast staat bij mij, maar is ook voor m’n moeder en een klein beetje voor mij! Hierin gaan we namelijk fotoalbums zetten. Mijn moeder is al deels bezig geweest met diverse foto’s inplakken, nog te beginnen vanaf vroeger toen zij klein was (en dus ook van toen ik klein was), dus die kunnen er alvast in. Maar ze heeft ook nog heel veel te gaan.

Verder komt er ook nog administratie in die met het huis te maken heeft en wat boeken die we samen sparen zoals die van Suzanne Vermeer. Zo hebben we alles bij de hand maar staat het ook niet in de weg. Dit is dus de kast die ik betaalde van mijn buffer rekening. Inmiddels ben ik de buffer rekening weer aan het vullen. Want er moet nog minimaal 1 kast gekocht worden, aangezien ik altijd 2 kasten in mijn kastenkamer had en nu nog maar 1! Maar ook dat komt later nog wel een keer.

Zondag 4 augustus

Wc deur en housewarming - diary 70

Vandaag was ik druk met het huis stofzuigen en dweilen in de ochtend. Want in de middag was mijn housewarming voor familie! Zo kreeg ik van een van de mensen dit leuke kaartje met 30 euro erin, lief! Daarnaast kreeg ik nog meer geld. Maar daarover volgt nog een apart artikel. Als ook mijn housewarming voor vrienden geweest is.

Voelt goed dat er weer verdere vorderingen te zien zijn deze week!

Leestip; Hoe ik maandelijks extra geld verdien!

Zijn jullie wel eens heel blij geweest met zoiets simpels als een wc deur wat je even hebt moeten missen?

9 Replies to “Wc deur en housewarming – diary 70”

 1. Wanneer je iets niet meer hebt, besef je vaak pas hoe fijn het is. Hoe klein die dingen soms ook zijn, zoals bijvoorbeeld een wc deur. Wat ontzettend balen van het schildersbedrijf, en extra zuur van je laatste vakantiedagen!

  1. Het klinkt zo cliché maar het is wel waar ja! Ja wel jammer, maar op zich was ik ook wel aan uitrusten en niks doen toe, dus wat dat betreft was het ook geen mega ramp. Ik heb er maar gewoon het beste van gemaakt!

 2. Dit is de leukste fase van verbouwen, dan ga je eindelijk resultaat zien waar je naartoe gewerkt hebt. En je kan het eindelijk laten zien aan familie en vrienden:)

 3. Fijn dat je zo lekker vooruit gaat. Je komt er wel! Over een tijdje is het af!

  Ik vroeg me nog wel af, waarvoor jullie die lening gaan gebruiken? Nog meer verbouwen of is het een stukje hypotheek?

  1. Ja heel fijn! De kozijnen (worden binnenkort geleverd) worden daarvan betaald en de badkamer (vloer slopen, loodgieterwerk, electra id badkamer enz.) en ook 2 zolder dakramen. Er zit er nu 1 op zolder die lek is en niet dicht kan en om meer licht in huis te krijgen zet ik er aan de andere kant een tweede (kleinere) in.
   Verbouwing is nog verre van af dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *