Weekje rust – diary 147

Weekje rust – diary 147

19 januari 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; Weekje rust – diary 147 met jullie. Zo kunnen jullie weer mee kijken met mijn afgelopen week.

Weekje rust - diary 147

Weekje rust – diary 147

Vandaag in mijn photodiary; Weekje rust – diary 147, deel ik mijn week met jullie. Halverwege de week zat ik er compleet doorheen en besloot ik een stap terug te doen. Even een weekje rust was wat ik heel hard nodig had.

Leestip: 300 euro rijker!

Dinsdag 12 januari

Keek ik diverse dingen op tv terug van de avond ervoor. Zo ook de film: De hel van 63. Die had ik nog nooit gezien, maar men wat een spannende film!

Woensdag 13 januari

Vandaag voelde ik me echt niet lekker. De moeheid kwam er aan alle kanten uit en ik voelde me een idioot toen ik op mijn werk zat, dat ik me niet ziek gemeld had. Dus dat besloot ik donderdag en vrijdag wél te doen.

Donderdag 14 januari

Weekje rust - diary 147

Vanmorgen waren mijn darmen ook al van slag door alle stress die ik momenteel ervaar. En ook mijn hart slaat sinds vorige week weer steeds op hol bij de kleinste inspanningen. Dus het was hoog tijd voor meer rust. Ik meldde me ziek (voor het eerst in de 4 jaar dat ik bij de post werk). Bleef lang in bed liggen om te lezen en uit te rusten, en rond de lunch ging ik naar beneden.

Veel fruit gegeten deze week en bouillon gegeten (gedronken). Even goed bijtanken!

Vrijdag 15 januari

Weekje rust - diary 147

Vandaag ook weer de hele ochtend in bed doorgebracht en ook liggen lezen. Ik voelde me vandaag gelukkig al een stuk beter dan woensdag, maar nog niet helemaal terug.

Ook schreef ik natuurlijk alvast weer een paar artikelen voor komende week.

Zaterdag 16 januari

Weekje rust - diary 147

De enige podcast die ik luister (op youtube kijk) is die van Porterenee. Zij hebben zo’n leuke interactie samen dat het altijd leuk is om hier tijdens de lunch of zo naar te kijken.

Weekje rust - diary 147

Ook vandaag ging ik weer verder met schrijven. In de middag dan, want in de ochtend had ik weer een giga moeheid-aanval, waardoor ik lang bleef liggen en laat op gang kwam. Maar hey dat mag altijd in het weekend! Helemaal omdat ik het nu extra hard nodig heb.

Ik wil ook zien dat ik het deze week op mijn werk echt rustig aan kan doen. Hopelijk werkt de hoeveelheid post ook een beetje mee. Want ik ben echt nog erg moe. En dat terwijl ik altijd al op tijd naar bed ga en genoeg slaap. Maar stress doet gewoon veel met een mens.

Leestip: Online makkelijk wat extra geld verdienen!

Ben jij ook extra moe als je veel stress hebt?