Weekje thuis – diary 188

Weekje thuis – diary 188

9 november 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; Weekje thuis – diary 188. Want ik was ziek thuis van mijn werk. Later in de week was ik gelukkig weer beter.

Weekje thuis - diary 188

Weekje thuis – diary 188

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Weekje thuis – diary 188. Want ik was ziek thuis van mijn werk. Vorige week eindigde ik met keelontsteking en ik ben er flink naar van geweest. Heb bijna niet kunnen praten. Maar gelukkig was ik eind deze week weer opgeknapt.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Maandag 1 november

Tot en met donderdagochtend was ik nog ziek, en in de middag voelde ik mij al een heel stuk beter. Ik heb deze week dan ook veel geslapen. Hierdoor merkte ik ook dat mijn matras niet meer goed was.

Vrijdag 5 november

Weekje thuis - diary 188

Dit was de laatste dag dat ik zelf boodschappen kon doen, dus daar maakte ik maar al te graag gebruik van. Ik wilde groentesoep maken, maar had nog niet de zin om alles zelf te snijden. En dit was nog goedkoper ook, dus nam ik dit mee. Ook lekker!

Ook kocht ik nog even flink wat verjaardagkaarten in! Want wie weet hoe lang die klote kappies weer verplicht blijven in de winkels. En nu kon ik ze tenminste zelf uitkiezen in plaats van het over te moeten laten aan mijn moeder.

Ook ging ik nog even snel naar de beddenwinkel met mijn oude bon. Ik bestelde hetzelfde topdek matras als die ik al had, want die lag fijn. Die wordt binnen 3 weken bezorgd. Dus dan zal ik weer een stuk uitgeruster wakker worden, heerlijk! Nu al zin in!

Zaterdag 6 november

Weekje thuis - diary 188

Ik keek The Masked Singer terug, want ik was vroeg naar bed gegaan vrijdagavond. En ik had het goed geraden! Ik herkende Luuk zijn stem! Leuk! Want ik had er ook al een paar fout geraden.

Zondag 7 november

Ik maakte een aftellijst en zag dat als al mijn aangevraagde vrije dagen worden goedgekeurd, ik nog 64 dagen moet werken. En dan is mijn contract afgelopen en ga ik lekker een weekje naar Texel! Nog 64 dagen tot ik naar Texel ga klinkt een stuk beter dan nog dik over de 100 nachtjes slapen. Dus ik tel mijn werkdagen lekker af!

Ook las ik weer een boek uit, maakte er een review over en plande die in. Verder maakte ik ook foto’s voor bij andere artikelen die ik al ingepland had. Dus het was een prima dagje!

Leestip: Kopen of sparen!

Wanneer heb jij voor het laatst afgeteld naar iets leuks?