Weer bijna een zegelboekje vol

Weer bijna een zegelboekje vol

17 oktober 2020 12 Door Marìs

Ik heb weer bijna een zegelboekje vol van de ah. Ik gok dat dit het allerlaatste tastbare volle boekje wordt van de AH. Hiervoor krijg ik dus binnenkort 52 euro.

Weer bijna een zegelboekje vol

Weer bijna een zegelboekje vol

Inmiddels heb ik dus weer bijna een AH zegelboekje vol, per keer beslis ik altijd wat ik op dat moment met het geld ga doen. Voor een vol boekje krijg je 52 euro en ik weet al precies wat ik deze keer met het geld wil gaan doen.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Ik zat er namelijk al een tijdje over te denken dat ik 50 euro wil toevoegen aan mijn budget voor Gran Canaria. En wel voor het onderdeel excursies. Ik heb nu namelijk maar 100 euro voor 3 excursies en sommigen kosten rond de 50 euro. Het idee voor de volgende keer is om er 3 te doen. Waarvan eentje 30 euro kost. Dus dan zou ik net even te kort komen.

Mezelf kennende, vind ik het dan zonde om geld van mijn shopgeld af te halen en ga ik dan dus bezuinigen door 1 excursie minder te doen. En ik wil nu eens 1x niet hoeven te bezuinigen op vakantie. Al die jaren dat ik geweest ben tot nu toe, heb ik dat namelijk al wel moeten doen om de een of andere reden. Een keer omdat ik vergeten was om mijn geld mee te nemen. Toen kon ik dus alleen dingen kopen door het mijn moeder te laten voorschieten. Want wij namen tot voor kort nooit onze pinpas mee op vakantie. Die ene keer was dat heel onhandig en jammer. Verder hebben we dat ook nooit nodig gehad, want er was altijd voldoende contant geld.

Natuurlijk heb ik nog lang genoeg de tijd om die 50 euro aan het budget toe te voegen, maar ik wil het gewoon maar vast gedaan hebben, zodat ik weer meteen 1 ding uit mijn hoofd kan deleten. Dan hoef ik de volgende keer dat ik aan de eerstkomende Gran Canaria vakantie denk, niet na te denken of ik nog geld aan het budget moet toevoegen.

De rest

Dan blijft er natuurlijk nog 2 euro over, omdat ik geen 50 euro krijg bij een vol boekje, maar 52 euro. Die 2 euro gaat dan in het kerstpotje, zodat daar ook weer iets meer budget in zit. Want dat vind ik daar wel een mooie bestemming voor.

Daarnaast spaar ik ook bij een andere supermarkt nog punten/ zegels, daarvan staat mijn saldo nu op 25 euro, maar daar doe ik op dit moment nog even niks mee. Ik wil doorsparen tot een hoger bedrag. Ik heb op dit moment nog geen bedrag in mijn hoofd en weet ook nog geen bestemming voor dat bedrag. Dat bekijk ik pas weer op het moment dat ik dat ga laten uitbetalen. Het sparen daar gaat ook niet zo hard, omdat ik er vrij weinig kom om dit moment. Ik twijfel nog of ik door spaar tot 50 euro of tot de 100.

Leestip: Spaarzegels wel of niet doen?

Als jij nu een vol zegelboekje kon inleveren waar jij 52 euro voor krijgt. Wat zou jij daar in jouw situatie dan mee doen?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Weer bijna een zegelboekje vol