Weer een offerte – diary 207

Weer een offerte – diary 207

22 maart 2022 2 Door Marìs

Weer een offerte – diary 207. Deze week ontving ik weer een offerte en maakte ik net als half Nederland de autoruiten schoon, om het stof uit de Sahara eraf te krijgen. En de rest lees je wel in mijn diary 😉

Weer een offerte - diary 207

Weer een offerte – diary 207

Je leest vandaag mijn artikel; Weer een offerte – diary 207. Deze week ontving ik weer een offerte, de tweede voor binnendeuren. Ook maakte ik net als half Nederland mijn auto(ruiten) weer schoon, want er zat behoorlijk wat Saharastof op. Ook liep ik een paar keer voor boodschappen, maar prima, zo had ik gelijk een mooie wandeling te pakken.

Leestip: Zoeken naar nieuwe maandbedragen!

Maandag 14 maart

Weer een offerte - diary 207

Dit is hoe mijn binnendeuren eruit zullen gaan zien. Het slot is natuurlijk alleen voor de wc en badkamer 😉 de tweede offerte die ik vandaag ontving was namelijk precies binnen mijn budget. Dus dat lelijke (en deels kapotte) spul wat er nu in zit, gaat eruit. Ook komen er mooie onzichtbare scharnieren in mijn nieuwe deuren. Veel mooier! Ik ben er nu al blij mee!

Woensdag 16 maart

Weer een offerte - diary 207

Ik had wat zakken kroepoek meegenomen die in de aanbieding waren. Wel eens een lekkere afwisseling met chips. Het zal vast niet veel gezonder zijn, maar wel net zo lekker!

Donderdag 17 maart

Weer een offerte - diary 207

In de ochtend moest ik vroeg weg, dus wisserde ik alleen mijn voorruit even met de ruitenwissers om goed zicht te hebben, maar eenmaal thuis heb ik even alle ramen schoongemaakt. Gewoon lekker thuis met een emmer warm water en een spons.

Vrijdag 18 maart

Weer een offerte - diary 207

Vandaag haalde ik mijn tweede deel boodschappen van de week en dan ziet de koelkast er weer mooi gevuld uit!

Zondag 20 maart

Weer een offerte - diary 207

Vandaag haalde ik nog even een zak appels. Ze waren namelijk in de aanbieding, dus in plaats van volgende week een zak te moeten halen zonder korting, haalde ik er nu eentje mét korting.

Leestip: Aanbieding of niet?!

Hoe vies was jouw auto door het stof uit de Sahara? Heb jij hem al schoongemaakt?