Weer extra geld en maf ontbijt – diary 15

Weer extra geld en maf ontbijt – diary 15. Vorige week konden jullie zien dat ik ook extra geld verdiende en dat ik mijn huis verkoopklaar maakte. Deze week verdien ik alwéér extra geld en nam ik een maf ontbijt.

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15

Weer extra geld en maf ontbijt – diary 15

Weer extra geld en maf ontbijt – diary 15. Afgelopen week verdiende ik alwéér extra geld! Want ik verkocht mijn bureau die ik nooit gebruikte! En ik verdiende ook 25 euro met weer een smaaktest. En dat op 1 vrije dag!

Maandag 2 juli

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Ik startte deze week goed want maandagochtend werd mijn bureau opgehaald! Daar kreeg ik 50 euro voor, dus helemaal blij mee! Weer een stapje dichterbij verhuizen!

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Daarna deed ik nog ergens in het land een smaaktest waarmee ik 25 euro verdiende! Dus 75 euro verdiend in totaal op mijn vrije weekend-dag. Want mijn weekend is op zondag & maandag.

Woensdag 4 juli

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Vandaag ontbijtte ik gek! Ik wil niet meer elke dag yoghurt eten en dus startte ik met crackers en aardbeien. Toen ik voor paté in de koelkast keek, zag ik dat ik niks had om op de crackers te doen. Dus dan maar een beetje mayo! Is wel lekker trouwens!

Donderdag 5 juli

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Ik maakte vandaag pannenkoeken als avondeten en traditiegetrouw mislukte de eerste pannenkoek natuurlijk! Dus die at ik direct op, zo lekker!!

Vrijdag 6 juli

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Yes!! Vandaag mocht ik eindelijk weer een dagje extra werken en daar werd ik super blij van! Want hoe meer ik mag werken hoe meer geld ik nu al verdien voor de verhuizing! We zullen met verhuizen natuurlijk sowieso 1 maand dubbele lasten hebben (als in: 2 hypotheken), dus daar ben ik nu eerst geld voor aan het wegzetten.

Zaterdag 7 juli

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Cadeautjes inpakken! Bijna 30 stuks heb ik in zitten pakken en zitten nummeren, dus daar was ik wel even mee bezig! Toen weer netjes in de tassen gepropt, want ja ik moet het toch ergens kwijt!

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15Ook de koelkast weer gevuld! Staat toch altijd wel weer een stuk gezelliger he, een volle koelkast. Vinden jullie ook niet?

Zondag 8 juli

Weer extra geld en maf ontbijt - diary 15En ja hoor! Het was weer tijd voor verse groentesoep. Dus ik ging weer lekker aan de slag om het te maken. Daar verheug ik me echt steeds op merk ik! Zo krijg ik in elk geval komende week weer ruim voldoende groentes binnen.

Verdienen jullie wel eens ergens extra geld mee naast je werk? Zo ja, met wat?

3 thoughts on “Weer extra geld en maf ontbijt – diary 15”

  1. Thanks! 🙂
   Dit zijn diverse bedrijven die smaaktesten aanbieden in onderstaande plaatsen. Ik hoorde het via via dus toen ben ik gaan googlen en inschrijven!

   MobielCentre – Utrecht, Groningen, Schiphol, Eindhoven, Almere
   OP&Product research – Utrecht
   Newcom – Enschede
   Smaakonderzoek – Wageningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *