Weer geïnvesteerd – diary 122

Weer geïnvesteerd – diary 122

4 augustus 2020 0 Door Marìs

Weer geïnvesteerd – diary 122. Deze week las ik weer lekker veel boeken en at ik een paar heerlijke broodjes gebakken ei. Daarnaast investeerde ik ook in mijn 4e project alweer. Het begint nu echt ergens op te lijken.

Weer geïnvesteerd - diary 122

Weer geïnvesteerd – diary 122

Weer geïnvesteerd – diary 122. Ik las weer diverse boeken, investeerde in mijn 4e crowdfunding project en at weer eens lekker wat broodjes gebakken ei. Dus mijn week was heerlijk. Wel was het zaterdag weer érg warm op het werk, dus ik was nu heel blij dat er bijna niks te doen was. Des te sneller kon ik die hitte weer uit!

Leestip: Evaluatie bieb-abonnement!

Dinsdag 28 juli

Weer geïnvesteerd - diary 122

Vandaag begon ik weer in een nieuw boek van Susan Wiggs. Deze keer niet een uit de Avalon reeks.

Woensdag 29 juli

Ook haalde ik deze week weer wat nieuwe bieb-boeken op. Ik zit weer helemaal in het leesritme, dus ik wil wel kunnen kiezen wat ik na mijn huidige boek ga lezen.

Donderdag 30 juli

Weer geïnvesteerd - diary 122

Ik investeerde in mijn 4e crowdfunding project. Een artikel hierover kwam vorige week al online.

Vrijdag 31 juli

Weer geïnvesteerd - diary 122

Ik bakte 2 eitjes en verdeelde dat over de laatste 4 broodjes. Natuurlijk vergat ik een foto te maken, daar dacht ik pas aan bij het laatste broodje. Ondertussen eet ik dan met een video aan! Wel zo gezellig! Ik heb trouwens de gordijnen alvast dicht tijdens het avondeten. Als je te lang in het licht zit maak je geen melatonine aan, en kun je dus ook niet (vroeg) in slaap komen in de zomer. Dus daarom heb ik overal verduisterende gordijnen. Nachtlampje aan om nog te kunnen zien wat ik eet en klaar!

Zaterdag 1 augustus

Weer geïnvesteerd - diary 122

Ik begon meteen toen ik wakker was in een nieuw boek! Ik ben benieuwd of deze interessant is voor mij. Inmiddels had ik dit boek de volgende dag alweer uit in de avond.

Leestip: Project nr 4!

Hoe zag jouw week eruit?