Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken – diary 14

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken – diary 14. Vorige week konden jullie zien dat ik ook extra geld verdiende en bezig was met flink opruimen. Deze week verdien ik wéér extra geld en was ik bezig om mijn huis verkoopklaar te maken.

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken – diary 14

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken – diary 14. Afgelopen week verdiende ik weer geld want ik verkocht mijn statief. Verder ben ik ook druk bezig om mijn huis verkoopklaar te maken. Dus kijk weer gezellig mee naar mijn diary van afgelopen week!

Maandag 25 juni

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Vandaag haalde ik mijn witte verf naar boven omdat ik daar wat lelijke plekken wilde bijwerken en 2 rode muren weer wit wilde verven. Nu was deze verf al bijna 5 jaar oud en toen ik hem open deed stond de schimmel erin… iel! Toch maar eerst nieuwe verf halen deze week!

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Dit is het eindresultaat van weer flink opruimen! Dat scheelt alweer een paar verhuisdozen! Dit gaat allemaal naar de kringloop. En vanmiddag werd mijn statief opgehaald, dus goed opruimen heeft me in dit geval weer 20 euro opgeleverd!

Dinsdag 26 juni

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Vandaag kwam ik een leuk Spaans kaartje tegen, dus die moest ik natuurlijk even op de foto zetten!

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14En tussen de middag maakte ik weer even een lekkere verse groentesoep. Deze keer deed ik er ook wat sperziebonen in en dat was nog lekker ook!

Woensdag 27 juni

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14En bam! Als je goed opruimt moet het eerst een troep worden! Deze keer had ik een reactie gekregen op mijn bureau. Dus die haalde ik alvast van zijn plek om hem schoon te maken. En ik stofzuigde meteen ook de hele kamer. Je kunt wel zien dat ik flink bezig ben in huis. Maar hey als het resultaat er maar naar is geeft dat niks!

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Verder at ik weer eens een broodje gezond in de avond! Ik beleg en eet altijd eerst de bovenste helft van de broodjes. Wie herkent dit?!

Donderdag 28 juni

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Ik pakte wat tassen op mijn werk om te vullen en daar vond ik van alles in! Een deel van een stickervel die ik bij de postverdeler op zijn schouder plakte en 10 cent! Mijn geluksdubbeltje! Zei ik meteen. Ik vond dat wel een leuk teken, dat laat zien dat er nog veel geld naar me onderweg is.

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14En in de avond maakte ik weer eens lasagna. Heerlijk om zulke gerechten te maken waar ik 3x van kan eten. Want ik hou zó niet van koken! Dus ik vind het extra lekker om iets te maken waar ik dan meerdere dagen van kan eten. Scheelt weer een paar dagen koken!

Vrijdag 29 juni

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Gisteren kocht ik nieuwe verf en vandaag ging ik meteen aan de slag! Eerst de randjes en daarna de rest met de roller.

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14En bam het is weer wit! Ik kreeg het niet mooi op de foto vanwege de schaduwen van de kast ernaast maar het is weer helemaal mooi wit geworden, dus ik ben super blij! Nu is het huis mooi alvast verkoopklaar! Nu nog een mooi nieuw huis tegen komen en gaan met die banaan! En in de tussentijd gewoon heel hard sparen natuurlijk. Ik haal niet voor niks allemaal extra geld binnen! Want ik wil hier nog steeds zo snel mogelijk weg en dat begint nu echt heel erg dichtbij te komen. En daar word ik blij van!

Zaterdag 30 juni

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14Vandaag vierde mijn moeder haar verjaardag, dus ik zette de hapjes op de foto!

Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken - diary 14En nog meer lekkers! De wraps waren erg polulair! Mijn recept, dus extra leuk om te zien dat het zo hard ging. En het was leuk om de mensen weer te zien, want veel had ik al een tijdje niet gezien. Dus dan is het altijd extra gezellig, omdat er dan veel te kletsen valt.

Zondag zat ik de hele dag achter mijn laptop om mijn mail te doen en mijn spaarsites weer bij te werken omdat ik daar gisteren natuurlijk niet aan toe gekomen was, dus ik vergat foto’s te maken. Maar dat is toch niet heel boeiend om te zien, dus ach 😉

Hoe was jullie weekend? Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer?

One thought on “Weer geld verdienen en huis verkoopklaar maken – diary 14”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *