Weer wat kleding gekocht

Weer wat kleding gekocht

17 juni 2022 0 Door Marìs

Inmiddels ben ik na Texel nog 1x wezen shoppen dankzij een tip die ik kreeg, en heb ik weer wat kleding gekocht. Ditmaal was ik in Zeewolde.

Weer wat kleding gekocht

Weer wat kleding gekocht

Deze keer heb ik weer wat kleding gekocht in Zeewolde, je weet wel, dat dorp waar ze dat datacentre willen neerzetten, en toen toch weer niet, maar waarvan ze de grond nog niet verkocht hebben. Ik kreeg namelijk die tip van een koorgenoot. Vrienden van haar staan vaak op de camping in Zeewolde en die zeiden dat het best een leuk dorp is met wat plaatselijke kleding winkeltjes. Die plaatselijke kledingwinkeltjes klonk mij als muziek in de oren, dus hup wij een dagje naar Zeewolde toe.

Leestip: Zo kun je gemotiveerd blijven om te sparen!

Ik had nog shirtjes nodig met korte mouw (nu nog steeds), ik had korte broeken nodig, want die had ik dus helemaal niet meer, omdat mijn oude niet meer pasten. En ik wil al heel lang een nieuwe jurk hebben met korte mouwtjes. Dat is lekker voor op vakantie. En natuurlijk ook gewoon voor hier in Nederland prima. Ook ben ik nog op zoek naar vesten die gewoon open hangen. Ook ben ik nog op zoek naar een extra witte broek en wat rode shirtjes met korte mouw. Gewoon omdat rood mij ook goed staat en ik die kleur eigenlijk nog niet in mijn kast heb hangen. En die witte broek is voor optredens met onze zanggroep.

Dus rondgelopen in het centrum daar. Het is niet heel erg groot, maar er waren inderdaad wel wat plaatselijke kledingwinkeltjes, dus dat is leuk! De eerste twee waar ik ging kijken, hadden eigenlijk niks voor me. Ik heb daar in de eerste wel iets gepast, maar dat paste niet. Dus helaas. Toen door naar het derde winkeltje en daar heb ik héél veel gepast, maar uiteindelijk ging ik met alleen een korte broek naar buiten. Yes! Dat is 1!

Tot slot bezochten we nog een kledingwinkeltje die wat duurder was, hoewel ze ook wel goedkopere dingen hadden hangen. En daar slaagde ik heel goed! 1 korte broek, 2 shirtjes met korte mouw en 1 jurk met korte mouwtjes. Echt top! Ik ben dus weer een lekkere stap verder gekomen met het opbouwen van mijn nieuwe kledingkast. Inmiddels heb ik dus 7 nieuwe shirtjes met korte mouw en ik had er nog eentje, dus dat maakt 8. Nog niet bijster veel dus, maar het begint ergens op te lijken!

In totaal gaf ik deze dag toch best een behoorlijk bedrag uit, maar de meeste dingen zijn dan ook wel echt van goede kwaliteit, dus dan heb ik het er wel voor over. Deze dag gaf ik 284,88 euro uit. Inmiddels heb ik weer wat AH zegelboekjes vol én ook 100 euro van mijn oma gekregen (handje contantje) voor nieuwe kleding. Dus binnenkort ga ik ergens anders weer even lekker verder kijken voor nog meer kleding. Want het is nu gewoon het goede seizoen om dit soort dingen te kunnen scoren. Ik ben heel benieuwd hoeveel leuks ik dan weer tegen ga komen.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via mijn link, krijg ik een vergoeding hiervoor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik het bloggen voortzetten.

Uiteraard komt er op mijn andere blog nog een artikel over een dagje Zeewolde, maar deze zal pas in september of oktober online komen. Tot die tijd staat alles namelijk al ingepland met voornamelijk Texel artikelen 😉

Leestip: Nederlanders zijn (vaak) oververzekerd!

Wie van jullie heeft er nog tips voor leuke plaatselijke kledingwinkeltjes ergens?!

Weer wat kleding gekocht