Weer werken – diary 203

Weer werken – diary 203

22 februari 2022 0 Door Marìs

Vandaag zien jullie mijn photodiary; Weer werken – diary 203. Meteen was er weer gezeik, dus ik had niet echt de behoefte om veel foto’s te maken deze week.

Weer werken - diary 203

Weer werken – diary 203

Deze keer zien jullie mijn photodiary; Weer werken – diary 203. Er was gelijk weer gezeik op het werk, ik heb geen zin om daar nu wéér over te gaan schrijven. Er verandert daar toch niks. Dus ik tel gewoon lekker af tot de laatste week die nu snel dichterbij zal komen. Daarnaast deed ik mijn best om voor deze blog weer bij te komen met schrijven, want ik had hier niet vooruit gewerkt. Tevens heb ik ook heel hard mijn best gedaan om wat boeken uit te krijgen, en dat is gelukt!

Leestip: Hoeveel gaf ik uit?!

Maandag 14 februari

Weer werken - diary 203

Vandaag stuurde ik mijn lieve Canarische vriendinnen een Valentijnsfoto die ik in Scheveningen gemaakt had. Ik maak voor hun altijd een foto waar ik op sta en waar een hartje op terug te vinden is, in wat voor vorm dan ook. Deze keer was dat een hart in het zand, die ik met mijn schoen maakte.

Toen ik in Scheveningen was, lagen er ook overal van deze grote schelpen. Zo groot had ik ze nog niet eerder in mijn handen gehad!

Dinsdag 15 t/m Donderdag 17 februari

Was ik niet in the mood om foto’s te maken. Deels was ik naast mijn werk druk met artikelen schrijven en met boeken lezen. Verder vroegen collega’s dinsdag wel hoe mijn vakantie geweest was, dus dat was wel leuk! Zo kon ik toch even kletsen. Ook vertelde ik deze week alvast aan wat collega’s uit andere teams, dat eind april mijn contract afgelopen is en ik dus weg ga bij de post.

Iedereen reageert eigenlijk verbaasd van wow zijn die 3 jaar dan zó snel voorbij gegaan?! Dat is wel grappig, want voor mijn gevoel is het eigenlijk niet persé heel snel gegaan. Maar dat komt mede door Corona dat het soms zo lang leek te duren.

Vrijdag 18 februari

Weer werken - diary 203

Wat was ik blij dat ik gewoon thuis was met deze storm! Mijn loonstrook van februari stond online, dus ik kon even mooi van alles op een rijtje gaan zetten. Dat vind ik altijd zo’n prettig moment. Ik neem er dan altijd ook echt even de tijd voor.

Zaterdag 19 februari

Vandaag scheen de zon! En hoewel het nog wel hard waaide, haalde ik alvast een emmer vol troep uit de achtertuin. 2 kleine piepschuim bolletjes, en een leeg kaartje van een gezondheidscentrum viste ik uit mijn palmboom. Maar natuurlijk vond ik in de tuin ook diverse bladeren, wat takjes, maar ook stukjes conifeer? Waar dat nou weer vandaan kwam is mij een raadsel. En verder vond ik nog meer troep. Ik gooide alles naderhand in de container en was klaar voor de zomer! Alleen het weer wil nog niet helemaal meewerken 😉 Maar ik kreeg er gelijk helemaal zin in om mijn parasol neer te kunnen zetten en lekker buiten te kunnen gaan zitten lezen.

Ook bestelde ik alvast een cursus waarin je vloeiend Spaans gaat leren spreken. Er was nu een mooie korting, dus ik kocht hem alvast. Dan kan ik na mijn vakantie op Texel lekker hieraan beginnen! Dit betreft een cursus vanaf de basis tot aan vloeiend de taal spreken. Ik heb bewust de gehele cursus gekocht, want wie weet zijn er nog goede trucjes voor de basis die ik nog niet ken. En hoe beter je basis is, des te gemakkelijker leer je meer van de taal.

Ik ken natuurlijk al vrij veel Spaans, maar zelf vloeiend de taal spreken kan ik op dit moment nog niet. Wel zou ik dit graag willen kunnen, maar op dit moment is mijn woordenschat daar nog te gering voor. Wie weet hoe ver ik eind dit jaar ben!

Zondag 20 februari

Weer werken - diary 203

En hop! Weer een boek uit. Ik legde deze 2 boeken klaar, zodat ik maandag kan beginnen met het schrijven van reviews over deze 2 boeken.

Leestip: Heb jij stormschade?!

Hoeveel troep lag er bij jullie in de tuin na deze stormen?