Weigering bij investeren

22 januari 2020 4 Door Marìs

Weigering bij investeren. Als je wilt investeren, maar de site werkt niet mee… Dat had ik dus vorige week. Ik zag weer een mooi crowdfunding project waarin ik wilde investeren, maar helaas.

Weigering bij investeren

Weigering bij investeren

Weigering bij investeren. Vorige week zag ik weer een mooi crowdfunding project waarin ik graag wilde investeren. Het was een project voor de overname een hotel incl. de aandelen in Amsterdam. Looptijd van 48 maanden (4 jaar dus) en 8% rente. Dit werd overgenomen door mensen met erg veel horeca ervaring, dus dat schept vertrouwen. Het project kwam om 11 uur online en ik had het geluk dat er die dag weinig post was en ik dus om kwart voor 11 al thuis was!

Leestip: Hoe Maris B. over geld denkt!

Dus ik zocht de pagina op en om 11 uur ververste ik deze. Ingelogd was ik al zodat ik direct kon investeren, want ik weet dat je er snel bij moet zijn. Binnen 6 minuten was het benodigde bedrag al behaald. Toen ik klikte op investeren, duurde het even voordat de pagina laadde, dat dacht ik al wel, want ik had wel verwacht dat het druk zou zijn.

Maar toen ik mijn bedrag invoerde wat ik wilde investeren en op ‘bevestigen’ klikte kwam er de melding ‘bad gateway’ te staan. Shit! Niet gelukt dus!
Snel klikte ik op verversen om het nog eens te proberen, maar weer hetzelfde! Ondertussen zag ik het al binnengehaalde bedrag omhoog schieten, dus snel mijn telefoon erbij gepakt om het daar te proberen. Maar ja, daar was ik nog niet ingelogd, dus dat moest eerst.

En ja hoor! Ik was eindelijk op de pagina van het investeren bij het project aanbeland. Kon nog nét klikken op investeren. Maar toen stond er al naast; 100% en ik kon geen bedrag meer selecteren en bevestigen. Wéér niet gelukt dus.

Je kunt natuurlijk ook wel automatisch investeren en je voorwaarden invoeren, maar ik kijk altijd liever eerst of een project mij aanspreekt en naar de ervaring die de mensen hebben. Dat geeft mij een prettiger gevoel. Anders zul je altijd zien dat je net automatisch investeert in een project waar je wellicht niet helemaal achter staat of niet echt vertrouwen in hebt.

Leestip: Van tekort naar overvloed!

Heb jij dit wel eens gehad wanneer je wilde investeren in een crowdfunding project? Ik las dat de oorzaak hiervan dus vaak is dat het te druk is op de betreffende site. Maar dat vind ik dan weer een slechte zaak. Je hoort ervoor te zorgen dat je server zulke dingen gewoon aan kan. Erg jammer dus dit! Maar dan maar weer afwachten en verder kijken naar een volgend project. 3x is scheepsrecht zeggen ze altijd, dus dan zou het volgende keer moeten lukken.

Weigering bij investeren