Welkom op mijn nieuwe domein!

Welkom op mijn nieuwe domein! Check ook mijn vorige artikel even; iedereen kan sparen! Vanaf vandaag komen alleen hier nog mijn nieuwe blogposts online op moneyzz.nl

Welkom op mijn nieuwe domein

Welkom op mijn nieuwe domein

Welkom op mijn nieuwe domein. Ongeduldig als ik ben, heb ik toch maar alvast een nieuw domein aangemaakt. Namelijk moneyzz.nl dus vanaf vandaag heet mijn blog ‘Moneyzz‘. Op mijn oude domein wordt dus vanaf nu ook niet meer geupload. Verder verandert er (bijna) niks.

Het enige wat wel verandert is, dat is het volgen via Bloglovin’. Bij deze wil ik jullie vragen om mij opnieuw te volgen via Bloglovin’, want hiervoor moest ik natuurlijk een nieuwe pagina aanmaken die aan de website gekoppeld zit. Rechts bovenin kun je klikken op de Bloglovin’ button en mij zo meteen weer gaan volgen zodat je geen enkel artikel mist!

Binnenkort zal ik ook op elke vrijdag een artikel online gaan zetten, maar dit zal nog niet gelijk de eerstvolgende vrijdag worden. Want ik heb nog even wat meer tijd nodig om dat idee verder uit te werken. Daar wil ik namelijk een wekelijkse rubriek van maken. Dit zal te maken gaan hebben met uitgaven (en wellicht ook met inkomsten, maar daar ben ik nog niet helemaal uit).

Ik hoop dat jullie mij hier blijven volgen! En laat ook vooral weer allemaal je reacties achter, want ik lees alles en ik antwoord ook vrijwel altijd.

Wat verwachten jullie van mijn blog? Laat het weten in de reacties! En heb je nog suggesties van dingen die je graag zou willen lezen? Laat het dan gerust achter, wie weet kan ik daar iets mee!

 

 

2 thoughts on “Welkom op mijn nieuwe domein!”

    1. haha 1 april! Maar thanks, oja streepje op de i staat de verkeerde kant op 😛 maar een omdat jij het bent mag je volgende keer ook een gewone i typen hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *