Werkkleding – diary 110

Werkkleding – diary 110

12 mei 2020 4 Door Marìs

Werkkleding – diary 110. Deze week kreeg ik ineens bericht dat we het najaar werkkleding krijgen! Nooit gehad hier. Wel leuk!

Werkkleding - diary 110

Werkkleding – diary 110

Werkkleding – diary 110. Dit najaar krijgen dus ook de voorbereiders werkkleding. 1 shirt met korte mouw en 1 met lange mouw. Ik vind het wel leuk en handig.

Leestip: Hoeveel buffer hou jij aan?

Woensdag 6 mei

Werkkleding - diary 110

Ik begon vandaag in dit boek. Ik heb echt een hekel aan deze serie, alleen om de titel ‘voor dummies’, wat suggereert dat je dom bent. Maar qua inhoud leek het me best interessant.

Donderdag 7 mei

Dit kost mij minder slijtage van mijn eigen kleding en zo hoor je er als voorbereider ook echt bij. Nu zie je op de werkvloer duidelijk verschil tussen de mensen die ook post bezorgen en de mensen die alleen voorbereiden. Want de bezorgers hebben wel allemaal kleding. De voorbereiders hadden altijd hun eigen kleding aan.

Vrijdag 8 mei

Werkkleding - diary 110

Mijn moeder en ik maakten beiden dezelfde puzzel. Maar ik had ‘m sneller af. Dus schreef ze dit briefje en legde die voor me neer toen ik op de wc zat. Daar schreef ik weer een reactie onder voor haar toen zij op de wc zat voordat ze weg ging.

Zaterdag 9 mei

Werkkleding - diary 110

Veel dingen weet of doe ik al, maar toch is het leuk om te lezen hoe mensen dit omschrijven.

Zondag 10 mei

Werkkleding - diary 110

Heel iets anders, maar via dierenambulance van Groningen kwam ik dit plaatje tegen. Ik wist al dat je eenden nooit brood moet voeren. Ik dacht dat iedereen dit inmiddels wel weet. Maar toch blijven er altijd idioot veel mensen die dit niet schijnen te weten en doodleuk met hun kinderen of kleinkinderen de eendjes brood gaan voeren. Vanaf nu dus sla, erwten of rijst en geen brood meer!!

Werkkleding - diary 110

Ik kom er maar lastig doorheen! Ik had dit boek al lang uit willen hebben, maar om de een of andere reden leest het gewoon niet lekker snel weg helaas.

Leestip: Als geld geen rol zou spelen!

Wist jij al dat je eenden geen brood mag voeren?