Win een travelpakket

Win een travelpakket. Vorige week kon je mijn lijstje zien van dingen waar ik geen geld aan uitgeef. Deze week kun je meedoen met een winactie. Je kunt namelijk dit leuke travelpakket winnen!

Win een travelpakket

Win een travelpakket

Win een travelpakket! Ik heb weer eens een leuke winactie voor jullie. Je kunt alleen meedoen als het pakketje naar een Nederlands adres verstuurd moet worden.
Het is weer bijna vakantietijd en volgende maand krijgen we (bijna) allemaal weer ons vakantiegeld binnen, dus tijd om vakanties te boeken! Daarom dacht ik dat het leuk is om jullie een travelpakketje te laten winnen, zo heb je alvast wat handige reisspullen voor je vakantie binnen. Dit is overigens niet gesponsord, ik heb gewoon alles zelf verzameld/ gekocht.

In dit pakket zit; een slaapmasker en een notitieboekje met pen. Ook krijg je een zeepje en een kofferlabel. Verder krijg je een kleine shampoo van Rituals, mini douchegel van Weleda en een stylingspray van Nivea voor je haar.  Tot slot krijg je ook nog 2 travelbags om losse spullen in te stoppen die je in je koffer wilt vervoeren zodat het niet door je hele koffer heen slingert.

Wat moet je doen?

  • Wel zo handig als je wilt winnen: Wanneer je mee wilt doen moet je ten eerste een reactie onder dit artikel achterlaten mét je emailadres. Zorg ervoor dat je een echt emailadres invult, want de winnaar krijgt bericht via de mail
  • Verplicht: Like mijn Facebookpagina als je mee wilt doen aan de actie, niet klikken op volgen, want volgers kan ik niet goed zien, maar echt klikken op ‘vind ik leuk’. En zorg ervoor dat je likes openbaar zijn in je profiel, alleen zo kan ik zien of je mijn pagina ook echt volgt. Want als jouw likes niet op openbaar staan, geeft mijn pagina ze ook niet weer. Dit is gelijk handig voor toekomstige winacties, want daarvoor gelden dezelfde regels.
  • Verplicht: Volg mij op Instagram! Ook dit is een verplicht onderdeel om kans te kunnen maken. Ook voor toekomstige winacties. Laat in de reactie even weten wat jou insta is, zodat ik kan controleren of je mij ook echt volgt.
  • Verplicht: Volg mijn blog op Bloglovin’. Zo mis je geen enkel artikel van mij. Let op! Je moet dus niet mij persoonlijk volgen, maar echt mijn blog! De link verwijst je direct naar de goede pagina. Heb je geen bloglovin’, dan kun je dit heel gemakkelijk aanmaken. Zo kun je gelijk ook alle andere blogs volgen die je graag bekijkt!

Je kunt meedoen met deze winactie tot en met vrijdagavond 4 mei 21:00 uur. Daarna sluit de winactie. De winnaar krijgt een email van mij, daar zal verder geen artikel meer over verschijnen. Wel maak ik de winnaar ook bekend op mijn Facebookpagina en op Instagram. Dit ga ik doen op 6 of 7 mei.

Heel veel succes iedereen!

5 thoughts on “Win een travelpakket”

  1. Oh wauw mega tof! Ik ben een drama inpakker dus dit zou zo erg helpen bij mijn aankomende trip eind mei ik ga dan mijn beste vriendin in lissabon opzoeken en dit zou mij de dag van tevoren een hoop stress schelen dus ik doe mee!

  2. Ow ik doe graag mee met een vakantie voor de boeg eind deze maand zou dat super tof zijn dus komt helemaal van pas super leuke blog ook ga zeker vaker lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *