Zo gaat het met de spaarzegels

Zo gaat het met de spaarzegels

6 juni 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik het volgende met jullie; Zo gaat het met de spaarzegels. Want wat is nu eigenlijk mijn plan voor dit jaar met de opbrengst van de spaarzegels?

Zo gaat het met de spaarzegels

Zo gaat het met de spaarzegels

Zo gaat het met de spaarzegels! Vandaag kunnen jullie lezen wat ik met de opbrengst van de spaarzegels/ punten ga doen dit jaar. Want inmiddels zijn we alweer bijna op de helft van het jaar, dus heb ik mijn keuzes natuurlijk al lang gemaakt.

Leestip: Iedereen kan sparen!

Bij de Vomar spaar ik kooppunten. Inmiddels zit ik op bijna 40 euro wat ik op deze kaart gespaard heb. Wanneer ik 50 euro op deze kaart heb staan neem ik dat op, want dat is geld wat mee gaat op mijn vakantie in Nederland dit jaar. Wanneer je geld opneemt krijg je een bepaald aantal procent van het bedrag wat je opneem, op je kaart gestort. Dit is een leuk systeem, want zo kom je eigenlijk nooit op nul euro te staan als je geld van je kaart opneemt.

Daarnaast spaar ik natuurlijk ook nog steeds spaarzegels bij de AH supermarkt. Hier doe ik mijn wekelijkse boodschappen omdat deze supermarkt het dichtste bij is. Ik kan er lopend heen, dus dat is ideaal. Voor andere supermarkten zal ik de auto moeten pakken, dus daar ga ik alleen heen als ik daar toevallig in de buurt moet zijn. Zo zit de Vomar bijvoorbeeld vlak bij mijn werk. Vandaar dat ik daar soms ook wel kom.

Terug naar de AH, want inmiddels zijn deze zegels niet meer fysiek, maar digitaal geworden. Inmiddels is er weer een digitaal zegelboekje vol die ingewisseld kan worden. Dus ik regel het dat dat binnenkort gaat gebeuren. De 52 euro verdeel ik dan over 2 doelen. Het grootste gedeelte is natuurlijk voor de tuin. Ik hoop voor september nog een tweede boekje vol te krijgen, zodat ook de opbrengst van dit boekje naar de tuin kan. Dan heb ik in totaal 100 euro gespaard voor de tuin dankzij de zegelboekjes.

De overige losse 2 euro stop ik steeds in het kerstpotje waar mijn moeder en ik beiden af en toe geld in stoppen. Vlak voor de kerst gaan we dan tellen hoeveel daar in zit en verdelen we het geld. Hier kopen we cadeau’s van voor elkaar. En we laten er ook meestal nog wel iets in zitten voor kerstboodschappen en oliebollen.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Bij welke supermarkten spaar jij punten of zegels voor geld? Wat doe jij met dat geld? Zelf bepaal ik steeds per keer wat ik met het geld ga doen.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een van mijn links, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Zo gaat het met de spaarzegels