Zo saai – diary 198

Zo saai – diary 198

18 januari 2022 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Zo saai – diary 198. Het was weer zo’n doodsaaie week waarin iedereen enorm uitkeek naar vrijdag. Hopende dat er versoepelingen zouden komen. Zo hoop ik nog steeds dat ik tijdens mijn februari vakantie wat leuks kan doen.

Zo saai - diary 198

Zo saai – diary 198

Vandaag zien jullie mijn photodiary; Zo saai – diary 198. Ik vond deze week net als velen anderen saai. Iedereen is wel toe aan versoepelingen, dus we hopen op goed nieuws vrijdag. Dat moet ook wel, anders barst de hel los. En terecht.

Leestip: Hoe krijg ik mijn vaste lasten omlaag?!

Maandag 10 januari

Zo saai - diary 198

Yes! Weer een leuk nieuw project! Mijn 2e waarin ik 750 euro investeerde. Het moet overigens nog betaald worden, maar die oproep komt altijd pas als de aanvrager het contract getekend heeft. Dat duurt dus meestal wel een paar weken.

Dinsdag 11 januari

Nu in de winter heb ik bijna dagelijks gezellig de kaarsjes aan. Het geeft warmte én gezelligheid! En dat kan ik beiden goed gebruiken nu. Ook woonde ik vandaag precies 8 jaar in mijn huidige woonplaats! Nog steeds zo blij dat ik ooit de keuze maakte om hier te gaan wonen!

Donderdag 13 februari

Zo saai - diary 198

Ik kijk weer meerdere programma’s op tv. Waaronder ook Kamp van Koningsbrugge. Zo ook Secret Duets, Wie is de Mol, noem maar op!

Vrijdag 14 januari

Eindelijk versoepelingen!! Kunst & cultuurbeoefening mag ook eindelijk weer! Zo blij mee!! Tenminste weer wat gezelligheid terug! Nu de horeca nog open en de cultuursector, dan ben ik écht blij. Ik snak net als (bijna) iedereen naar het gewone leven.

Zondag 16 januari

Zo saai - diary 198

In een pakket met diverse dingen die mijn moeder kreeg met kerst zat ook spaghetti. Dat had ik al in geen eeuwen meer gegeten, dus ik maakte het pak klaar, want dat had ik van haar gekregen. Deels ligt het in de vriezer en verder is het inmiddels opgegeten. Het smaakte prima!

Leestip: Via deze sites verdien ik extra geld bij!

Heb jij ook kaarsen branden in de winter? Gewone of geurkaarsen? Ik zet altijd 1 geurkaars neer en verder gewone kaarsen.