Persoonlijke update

Persoonlijke update

20 juli 2022 0 Door Marìs

Vandaag vond ik het weer eens tijd voor een persoonlijke update! Wat houdt mij bezig en hoe gaat het met mij, en hoe tevreden ben ik met mijn blogs, dat lezen jullie vandaag in dit artikel.

Persoonlijke update

Persoonlijke update

Vandaag in mijn persoonlijke update kunnen jullie lezen hoe tevreden ik met mijn 3 blogs ben, wat mij bezighoudt en hoe het met mij gaat. Om te beginnen vertel ik jullie hoe het met mij gaat. Zoals jullie wellicht afgelopen vrijdag al gelezen hebben, gaat het maar half goed met mij.

Leestip: Financiële vrijheid bereiken!

Omdat ik even heel krachtig gehoest had, onder het mom van; en nu hoest ik in 1x alles eruit wat me nog dwars zit, heb ik mezelf bezeerd. De volgende dag werd ik wakker met een pijnlijke rib en borstspier. Daar heb ik op dit moment al een week last van. In het verleden heb ik wel eens vaker mijn ribben gekneusd gehoest, maar deze keer voelt het nét even iets anders, omdat ik tegelijkertijd ook een pijnlijke borstspier heb.

Zingen lukt wel, maar bij de liedjes waar je veel kracht voor nodig hebt, voel ik toch echt wel pijn. Dus die sla ik maar even over. In de hoop dat het snel herstelt. Tussen onze repetities door oefen ik niet en hou ik pure rust, wat betreft zingen. Dit soort dingen gaat alleen over met rust houden, en het pijnlijke gedeelte niet teveel gebruiken, dus dat doe ik zoveel mogelijk.

Wat houdt mij bezig

Wat mij bezig houdt deze dagen is dus vooral de pijn, maar afgezien daarvan ook een hoop leuke dingen! Ik zit pas nu voor het eerste seizoen bij deze zanggroep. Inmiddels leren we elkaar als groep steeds beter kennen. De groep bestaat eigenlijk uit 2 delen. Er repeteren mensen in mijn woonplaats. En op een andere dag, repeteren er andere mensen in hun woonplaats, met precies hetzelfde repertoire.

Deze mensen zitten al zo’n 5 jaar bij deze zanggroep en kennen dus veel meer liedjes dan ik en daarom ga ik vaak op hun repetitieavond naar hun woonplaats om daar mee te repeteren. Zo leer ik én de groep daar ook beter kennen, én de liedjes blijven beter en sneller hangen. We treden namelijk altijd op als 1 gezamenlijke groep. De dirigente vind dat helemaal gezellig, en ik ook! Het is echt leuk om de mensen allemaal steeds wat beter te leren kennen, we zitten steeds vaker zo gezellig te kletsen dat de tijd heel snel voorbij vliegt. Ik zie het nog wel gebeuren dat hier vriendschappen uit ontstaan.

Mijn blogs

Dan een update over hoe tevreden ik ben met mijn blogs. Voor 1 blog, de boekenblog, merk ik dat ik soms wat motivatie kwijt ben. Als ik dan druk ben met andere dingen, heb ik niet altijd tijd om boeken te lezen. Zo ook toen ik ziek was, of met pijn op bed lag, dan heb ik niet de concentratie om te lezen en dan merk ik dat ik binnen no time achterloop op schema. Het lezen zelf vind ik wel nog altijd erg leuk, dus ik weet nog niet zo goed of ik hier iets mee ga doen. Als in; of ik doorga met deze blog. Het komende jaar ga ik zeker hiermee door, en daarna zie ik wel hoe ik er dan in sta.

Wat betreft mijn andere 2 blogs, Reis met mij mee, en Moneyzz, daar ben ik zeker nog wel blij mee. Reis met mij mee is lekker aan het groeien en ik merk dat het mij goed af gaat om daar 1 artikel per week te plaatsen. Wel is dat een beetje ten koste gegaan van deze blog, omdat ik tussendoor als ik ergens geweest ben veel tijd steek in het schrijven van blogs voor Reis met mij mee. Dan schiet deze blog er nog weleens bij in. Maar daarnaast heb ik ook niet altijd de inspiratie om hier weer iets nieuws te schrijven.

Bij Moneyzz is het natuurlijk de bedoeling dat het over geld gaat, of dingen die daarmee te maken hebben, en mijn weg naar meer vermogen, maar ik heb al zoveel geschreven, dat ik soms even leeg ben. En daarom vind ik dat een persoonlijke update zo af en toe ook geen kwaad kan. Dan leren jullie mij ook weer wat beter kennen. En daarom vandaag zomaar eens een persoonlijke update. Gewoon voor de afwisseling. En omdat ik stiekem ook even niks anders wist om over te schrijven. Bij deze blog merk ik wel meteen dat wanneer ik minder schrijf, of een dag niks plaats, dat de bezoekers ook enorm dalen. En dat vind ik jammer.

Maar ik snap het ook wel weer. Als je mij al vanaf het begin volgt, dan valt er ook niks nieuws te lezen en ga je ook niet naar mijn blog toe. Met Reis met mij mee en Moneyzz blijf ik dus absoluut gewoon lekker doorgaan. Ik vind het veel te leuk om over deze 2 onderwerpen te kunnen schrijven!

Leestip: Dingen waar ik geen geld aan uitgeef!

Wat vind jij het allerleukste om te doen?

Persoonlijke update