Aanmeld bonussen

Aanmeld bonussen

21 maart 2021 0 Door Marìs

In de afgelopen 2 jaar ontving ik al diverse aanmeld bonussen. Hiermee bedoel ik een bonus voor het openen van een (spaar)rekening.

Aanmeld bonussen

Aanmeld bonussen

In de afgelopen 2 jaar ontving ik diverse aanmeld bonussen voor het openen van (spaar)rekeningen. Soms is er een leuke actie te vinden waarbij je dan een bonus krijgt als je een (spaar)rekening opent. En het is natuurlijk altijd leuk om daaraan mee te doen, want wie wil er nou geen gratis geld ontvangen?

Leestip: Affiliate marketing!

De allereerste keer dat ik aan zo’n actie mee deed, was het niet bepaald een succes. Dit was begin 2019 en ik schreef hier laatst al eens over. Bij het aanmelden bij Leaseplanbank vulde ik een vals telefoonnummer in, want ik vind het gewoon nooit zo fijn om mijn telefoonnummer door te (moeten) geven. Deze hou ik graag zoveel mogelijk privé. Wist ik veel dat ze je een sms zouden sturen om in te kunnen loggen op je account. Dat was bij het aanmelden niet duidelijk vermeld. Dus zo kwam het dat ik geen toegang had tot de rekening. Want het telefoonnummer aanpassen wilden ze destijds niet voor mij doen. Dus liet ik het gaan. Totdat ik bij mijn belastingaangifte dit jaar zag dat er 26 euro op die rekening stond.

Dat geld stond op mijn naam, dus heb ik er recht op, en maakte ik er werk van. Ik werd heel vriendelijk geholpen en het was zo geregeld. Binnen no time kon ik in mijn account en kon ik de 26,05 euro naar mezelf overmaken. De aanmeld bonus was 25 euro.

De tweede actie waaraan ik meedeed was er een van Moneyou go. Bij het aanmelden kreeg je 20,20 euro cadeau, want het was 2020. Ook deze keer had ik weer op tijd meegedaan en werd de 20,20 netjes op mijn rekening bijgeschreven. Inmiddels bestaan er geen Moneyou (spaar)rekeningen meer.

En tot slot deed ik eind 2020 mee aan een actie bij Openbank. Hiervoor ontving ik een aanmeld bonus van wel 40 euro! De hoogste tot nu toe. De rekening bij Openbank hou ik aan. Ten eerste omdat ik het leuk vind om een Spaans bankrekeningnummer te hebben en ten tweede kan dit in de toekomst voor mij nog wel eens van pas gaan komen als ik een langere tijd op de Canarische eilanden ga verblijven. Dit staat nog steeds op mijn verlanglijstje, maar hier is nog geen jaartal aan vast gekoppeld.

Zo komt het dat ik in totaal dus al 85,20 euro aan aanmeld bonussen ontvangen heb in 2 jaar tijd. Hiervan heb ik 2 rekeningen weer opgezegd, de ene omdat ze niet verder gingen, de andere omdat ik hem niet gebruikte. Nummer 3 hou ik dus wel aan. Als ik dit zo bij elkaar optel, is dit geld erg makkelijk en leuk verdiend! Want een rekening openen kost geen moeite. Ook is dit meer geld, dan ik ooit aan rente ontvangen heb in 2 jaar tijd. Wanneer er weer zo’n actie komt, twijfel ik er ook zeker niet aan om mij hiervoor ook weer aan te melden. Mits ik aan de voorwaarden kan voldoen. Want ik ga er bijvoorbeeld geen rekening voor opzeggen. Soms is dat een vereiste. Ook ga ik niet actief op zoek naar acties, maar wanneer ik iets tegen kom doe ik graag mee.

Leestip: Verdien geld én een aanmeld bonus bij Euroclix!

Hoeveel aanmeld bonussen heb jij ontvangen in de afgelopen 2 jaar? En was dit voor het openen van (spaar)rekeningen? Of ook voor andere acties?