Jarig!

18 oktober 2019 16 Door Marìs

Jarig! Vandaag is mijn verjaardag, daarom is er vandaag even een ander artikel dan normaal. Want ja, ik ben nou eenmaal op vrijdag jarig dit jaar 😉

Jarig!

Jarig! 31 jaar ben ik geworden vandaag. Vorig jaar vierde ik mijn 30e verjaardag op Gran Canaria met mijn vriendinnen van daar en met mijn moeder. Dat was echt zo enorm gezellig, dat ik dat volgend jaar weer ga doen. Heerlijk om in de herfst toch nog 30 graden op je verjaardag te kunnen hebben! Dat is iets wat in Nederland niet gaat gebeuren. Zeker niet op 18 oktober.

Leestip: Extra inkomsten September 2019!

Van kleins af aan is mijn verjaardag eigenlijk altijd al heel belangrijk voor mij geweest. Het voelt voor mij zo dat dit gewoon een speciale dag hoort te zijn, een dag waarop ik mij écht jarig voel. En een dag die mensen die mij dierbaar zijn ook belangrijk vinden. Gewoon omdat ik dan jarig ben. Dat ik 1 dag in het jaar ook eens een keer belangrijk ben.

Daarom wil ik er op mijn verjaardag zelf ook altijd een speciale leuke en gezellige dag van maken. Traditie getrouw vier ik deze dag altijd samen met mijn moeder. Omdat ik weet dat ik voor haar belangrijk ben én omdat zij een van de weinige mensen is die mijn verjaardag ook écht heel belangrijk vindt.

Aangezien wij altijd al samen op vakantie gaan is dat dus geen enkel punt. Want op vakantie zijn op mijn verjaardag vind ik sowieso al heel bijzonder. En helemaal als het zo heerlijk warm is en ik tussen de palmbomen loop. Dan geniet ik echt dubbel en dwars. Want in de tropische warmte tussen de palmbomen voel ik mij thuis.

Maar dan! Om het jaar ben ik natuurlijk ook gewoon in Nederland. Dit jaar komt in de ochtend mijn oma gezellig een stukje taart eten en kletsen en thee drinken. En daarnaast ga ik in de middag/ avond gezellig met mijn moeder op stap. Leuk detail is dat mijn loonstrook vandaag als het goed is ook weer te downloaden is, dus dat ik dan op mijn verjaardag eindelijk weet hoeveel mijn salaris wordt van deze maand die ze volgende week storten. Dat vind ik wel een leuk cadeautje!

Zo gaan we altijd samen uit eten op mijn verjaardag. Ik heb er nu al onwijs veel zin in! Klinkt een beetje maf wellicht als jullie het lezen, want dan is het al zo ver, maar dit artikel schreef ik al op 11 oktober. En ik ben jarig op 18 oktober!

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu September 2019!

Maken jullie ook altijd een speciale dag van je verjaardag zelf? Of kan het je niks schelen?