Leuke legpuzzels voor vakantie

Leuke legpuzzels voor vakantie

22 augustus 2023 0 Door Marìs

Vorige keer schreef ik al over leuke spelletjes, maar sommige mensen houden weer meer van legpuzzels, daarom nu; Leuke legpuzzels voor vakantie!

Leuke legpuzzels voor vakantie

Leuke legpuzzels voor vakantie

Deze keer geef ik suggesties voor leuke legpuzzels voor vakantie. Zelf ben ik namelijk vrij recent best wel fan geworden van legpuzzels. Ik heb zelf een paar fotopuzzels laten maken, maar er zijn ook erg mooie kant en klare puzzels die je aan vakantie doen denken. Of die leuk zijn om te maken tijdens je vakantie!

Leestip: Makkelijk online geld bijverdienen!

Sommige mensen puzzelen alleen rond de kerstperiode. Die vinden het helemaal leuk om dan kerstpuzzels te maken en verder doen ze er niks mee. Daarom link ik ook alvast 2 kerstpuzzels die ik zelf wel erg leuk vind. Kerstpuzzel 1, vind ik leuk omdat er ook een kerstman op staan. Zelf puzzel ik niet alleen tijdens de kerst, maar het hele jaar door. Al hou ik mij momenteel graag in, omdat ik het fijn vind om de winterperiode iets te doen te hebben. Omdat ik nog niet veel puzzels heb, bewaar ik ze nog even, anders heb ik alles al gemaakt voordat de winter begint! Dat zou zonde zijn. Kerstpuzzel 2 vind ik zelf ook leuk, van mij hoeft de kerstman er niet altijd op te staan, als het maar de kerstsfeer heeft.

Ook tuinen vind ik erg mooi om te zien, vooral wanneer ze veel kleur hebben. Puzzels met tuinen maken kan natuurlijk lastig zijn omdat je veel stukjes kunt hebben die op elkaar lijken. Zo vond ik bijvoorbeeld deze puzzeldoos: Flora en Fauna, extra leuk omdat er wel 4 verschillende puzzels in zitten! Zo hoef je maar 1x iets te kopen en ben je toch weer eventjes zoet met het maken van alle legpuzzels.

Maar ook puzzels waar de zonsondergang in voor komt vind ik erg mooi. Gewoon omdat ik die foto’s ook altijd zó enorm mooi vind. Het heeft voor mij toch iets magisch. Vooral als de lucht dan allemaal verschillende mooie kleuren heeft. Zo heb je in deze puzzeldoos; Sails at Sunset, 2 verschillende puzzels, dus ook wederom heb je hiervan weer meer puzzelplezier dan van een losse puzzel.

Dit merk is gaaf!

Tot slot wil ik mijn absolute favoriete merk met jullie delen. Zelf bezit ik hiervan helaas nog geen puzzels, maar ze staan wel heel hoog op mijn verlanglijstje, want ze zien er schitterend uit! Als ik de foto’s mag geloven dan 😉 Bijvoorbeeld deze mooie puzzel Besneeuwde bergtop Mount Everest
Ik ben namelijk dol op uitzichten en landschappen. Zowel sneeuwfoto’s als juist hele tropische en alles wat daar tussen in zit. Zo zijn er ook hele mooie puzzels te krijgen van de Canarische eilanden zoals deze van El Teide. De hoogste berg op Tenerife.

Maar bijvoorbeeld ook een mooie puzzel van Frankrijk; Palmbomen, stad. Of (zoals ik al zei; ik kan er geen genoeg van krijgen), deze mooie van de Gullfoss waterval in Ijsland, het maakt mij niet uit waar iets ligt, als het plaatje maar mooi is. Al voel ik natuurlijk wel een kleine voorkeur voor de puzzels van de Canarische eilanden, omdat het net even iets specialers heeft als je er zelf geweest bent. PuzzleWow verkoop dus dit soort mooie puzzels, bij dit merk kun je vaak kiezen tussen 500 of 1000 stukjes, wat ik persoon dus ook helemaal top vind! Meestal zijn dit soort gave puzzels namelijk alleen maar te krijgen in 1000 stukjes, terwijl ik zelf liever 500 stukjes heb. Daarom ben ik bij voorbaat al fan!

Leestip: Leuke (solo) spellen voor vakantie! Voor als je toch meer van spelletjes houdt 😉

Wat voor puzzelaar ben jij? Alleen rond de kerst? Het hele jaar door? Of; helemaal geen geduld voor?

Dit artikel bevat affiliate links. Koop je iets via mijn link, dan krijg ik daar een vergoeding voor van bol. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je dit doen; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen! Wanneer je alleen op de link klikt en verder niks koopt, krijg ik GEEN vergoeding. Je helpt me dus niet door alleen op de link van bol te klikken 🙂

Leuke legpuzzels voor vakantie