Resultaat visionboard van 2022

Resultaat visionboard van 2022

13 januari 2023 2 Door Marìs

In dit artikel vertel ik jullie over mijn resultaat visionboard van 2022. Want als je zo’n visionboard maakt, is het natuurlijk ook leuk om terug te kijken als het jaar afgelopen is. Ik vertel jullie wat ik behaald heb en wat niet.

Resultaat visionboard van 2022

Resultaat visionboard van 2022

Vandaag vertel ik jullie over mijn resultaat visionboard van 2022. 2023 is inmiddels al volop begonnen, dus het is tijd om eerst terug te kijken op mijn oude visionboard, voordat ik mijn nieuwe uitgebreid met jullie ga delen.

Leestip: Online wat extra geld verdienen!

Ik ga alle plaatjes even langs, te beginnen links bovenin. Mijn geld blijft groeien, dat is een ding wat zéker gelukt is en waar ik heel blij mee ben. Daaronder staat een plaatje van zwemmen in geld, als je denkt aan de jubelton, is dat ook zeker gelukt!

Dan had ik de wens dat alle corona-maatregelen zouden verdwijnen en ook weg zouden blijven, en ook dat is gelukt! Helaas in Spanje nog niet helemaal, aangezien je daar nog een mondkapje moet dragen in het ov, maar ik hoop dat ze dat dit jaar gaan schrappen en zo niet, dan huur ik een auto zodat ik mezelf normaal kan verplaatsen op vakantie. Ook het plaatje back to normal life 4 ever heeft hier natuurlijk alles mee te maken.

Vriendschap voor altijd is het plaatje wat daar weer onder staat. Ook in 2022 hebben mijn lieve Canarische vriendinnen weer laten merken dat ze er zijn. Soms werd ik ineens verrast met een heel lief berichtje, of lieten ze me lachen precies op een moment waarop ik me even niet zo blij voelde. Zo fijn en deze vriendschap is/ deze meiden zijn me zó dierbaar!

Dan het briefje met spaardoelen. Het bovenste spaardoel hád ik behaald, maar toen verschoof ik mijn geld naar andere spaarrekeningen, dus beschouw ik het doel als niet behaald. De vakantie spaarrekening heeft wel het bedrag ontvangen die ik graag wilde. Het aankopen bedrag is ook behaald plus nog 300 euro extra. De 750 euro voor cursussen heeft er ook op gestaan, alleen kocht ik voor het eind van het jaar al de cursus, dus eind van het jaar was het geld weg. Maar toch beschouw ik dit doel als behaald. 5000 euro investeren is helaas niet gelukt, dat is een lager bedrag geworden. Tot slot is de 300 euro voor kleding meer dan gelukt, want daar heb ik uiteindelijk juist meer geld voor weggezet (en gebruikt).

De rest van mijn visionboard

Ook wilde ik dat mijn bloginkomsten zouden stijgen, maar helaas is dit in het laatste deel van het jaar helemaal verkeerd uitgepakt. Waardoor ik nu even helemaal niks verdien met mijn blogs. Google schakelde de advertenties uit, omdat mijn privacy- en cookiebeleid blijkbaar niet aan hun voorwaarden voldoet. Tot op heden is het me nog niet gelukt om het goed te krijgen. Mega frustrerend! Ik hoop dat het nu snel opgelost is!

Verder wilde ik ook graag vloeiend Spaans leren spreken, maar wanneer kun je nou eigenlijk zeggen dat je echt vloeiend Spaans spreekt? Als de zinnen die je zegt er vloeiend uit komen en je een gesprek kunt voeren? Of pas als je écht helemaal niks meer hoeft te vertalen voordat je iets wilt zeggen? In dat laatste geval is het me nog niet gelukt, want ik moet nog best veel eerst opzoeken. Wel leerde ik weer een stuk meer Spaans, dus dat is altijd fijn!

Blij zijn en van het leven genieten, is me afgelopen jaar zeker niet altijd gelukt. Er waren veel eenzame momenten, maar op andere momenten heb ik zeker dubbel en dwars genoten.

Naar Texel gaan met het oude normaal is zeker gelukt! Van deze vakantie met mijn moeder en oma heb ik dan ook énorm genoten. De uitdaging om 100 boeken te lezen in een jaar is me helaas toch ook niet gelukt. Ik ben blijven steken op 77 boeken. Ook een mooi aantal. En tot slot de verbouwklussen, ook deze wens is helaas niet gelukt. Helaas is niet alles van de klussenlijst afgerond, en het is nog even de vraag hoe ver ik dit jaar (2023) ga komen. We zullen zien!! Nu zijn jullie helemaal op de hoogte van het behalen of niet behalen van mijn doelen/ wensen van 2022. Binnenkort kun je mijn visionboard voor 2023 zien!

Leestip: Besparen op dagelijkse dingen!

Welke persoonlijke doelen van 2022 heb jij behaald en welke juist niet?!

Resultaat visionboard van 2022