Sommige dingen zijn onbetaalbaar

Sommige dingen zijn onbetaalbaar

14 december 2020 0 Door Marìs

Sommige dingen zijn onbetaalbaar en ook niet in waarde uit te drukken. Vandaag vertel ik jullie welke dingen, momenten, of mensen voor mij onbetaalbaar zijn.

Sommige dingen zijn onbetaalbaar

Sommige dingen zijn onbetaalbaar

Sommige dingen zijn onbetaalbaar en eigenlijk zijn alle mensen ook onbetaalbaar. Vandaag wil ik jullie vertellen welke dingen en mensen voor mij onbetaalbaar zijn, waarmee ik bedoel dat ik ze niet zou willen missen.

Leestip: Zo spaar jij 30.000 euro!

Lang niet alles is uit te drukken in waarde van geld. Zo is mijn moeder onwijs belangrijk voor mij, maar ook mijn oma en mijn Canarische vriendinnen zijn dat. Dat zijn echt mensen die dus op 1 hand te tellen zijn. Hiermee zeg ik overigens niet dat mijn overige kennissen onbelangrijk zijn 😉 Maar wel dat er maar een klein handjevol mensen zijn die mij écht ontzettend dierbaar zijn en die ik het liefst voor altijd heel dichtbij mij zou willen hebben.

Voor mij zijn spullen lang niet zoveel waard als de mensen die mij zo dierbaar zijn, maar toch heb ik ook spullen die voor mij onmisbaar zijn. Voor mij zijn dit natuurlijk mijn laptop en telefoon, want zonder deze twee kan ik mijn blog niet bijhouden en ook die is voor mij onmisbaar! Ook Spaanse muziek is onmisbaar, want ook daarvan word ik vaak rustig. Een fijn huis behoort ook tot dit rijtje.

Daarnaast zijn ook boeken en mijn tv onmisbaar voor mij, want ik hou van lezen en tv kijken. Verder heb ik nog een knuffelhartje ooit van mijn moeder gekregen en deze is voor mij ook onmisbaar. Die is zo lekker zacht, het kostte bijna niks, ik heb hem al jaren, maar het gaat om het gebaar waardoor het van grote betekenis voor mij is. Tot slot zijn ook mijn 2 nep palmbomen en mijn 2 schilderijen die speciaal op mijn verzoek geschilderd zijn onmisbaar voor mij.

Aan de muur en momenten

Op het ene schilderij staan palmbomen en strand en de oceaan en ik heb geen idee waar dat plaatje van is, want die zag ik op internet en vond ik gewoon zo mooi dat ik er een schilder van liet maken. Mijn tweede schilder zijn de duinen van Maspalomas, dus daar kan ik ook heel lang naar kijken en heeft een rustgevend effect op mij, omdat ik mij daar altijd zo thuis voel.

Zo heb je ook momenten in het jaar die heel belangrijk zijn. Een daarvan is jullie waarschijnlijk wel bekend, omdat ik dit al vaker benoemd heb; dat is mijn verjaardag. Dat moet voor mij altijd een hele leuke en bijzondere dag zijn, gewoon extra speciaal, omdat ik vind dat een verjaardag dat hoort te zijn. Je bent maar 1x per jaar jarig! Daar mag je best een extra speciale dag van maken. Tevens vind ik het ook een heel mooi en onmisbaar moment om lekker met mijn moeder samen kerst te vieren (gourmetten en cadeaus uitwisselen).

Leestip: Je kunt hier makkelijk geld verdienen!

Welke spullen, momenten en mensen zijn voor jou onmisbaar?

Sommige dingen zijn onbetaalbaar